Sport

Cine i-a pus lui Dumitru Dragomir porecla de „Don Corleone”? „Eram șef și dădeam ordine”

Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de "Don Corleone". Fostul președinte a mărturisit cum s-a întâmplat și ce părere are despre asta.
06.12.2023 | 17:50
Cine ia pus lui Dumitru Dragomir porecla de Don Corleone Eram sef si dadeam ordine
Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de "Don Corleone". Fostul președinte a mărturisit cum s-a întâmplat și ce părere are despre asta.
ADVERTISEMENT

La emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au discutat despre mai multe subiecte importante ale momentului. Pe lângă acest lucru, fostul președinte LPF mai povestit și cum a primit porecla de “Don Corleone”.

Dragomir, despre porecla de “Don Corleone”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de “Don Corleone”. Fostul președinte LPF a explicat că Giovanni Becali este cel care a venit cu ideea. Nea Mitică a mai mărturisit că nu îi place să i se spună astfel.

ADVERTISEMENT

„Giovanni Becali. Eu eram ca un fel de șef așa și dădeam ordine. Giovanni era și el învățat să dea ordine. Peste mine nu putea să treacă, pentru că eu aveam o funcție oficială (n.r. – președinte LPF).

Eram și deputat și vicepreședinte de comisie parlamentară. Eram la o masă cu Viorel Păunescu, cu Victor Pițurcă și vorbeam de prostiile pe care le făceam. Și zice Giovanni, ‘Băi, tu ești Corleone!’ De acum înainte îți spun Corleone. Mie nu îmi place.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, mi-a plăcut să am familia mea și să am grijă de ea. Așa cum recomand tuturor. Și oamenilor de rând și șmecherilor, diplomaților. Fiecare să aibă grijă de familia lui. La necazuri ai numai familia alături”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, rol important în “Don Giovanni”

Horia Ivanovici a adus aminte de un episod extraordinar ce poate apărea în filmul “Don Giovanni”. Este vorba despre urmărirea dintre Mitică Dragomir și Giovanni Becali. Cei doi s-au urmărit prin București cu mașinile de lux, dar și cu pistoalele.

ADVERTISEMENT

“Urmărirea cu Mitică prin oraș cu pistoalele o să fie? ‘Corleone’ de abia așteaptă să fie în film, eu zic să vă gândiți. Mi-a zis Mitică că după ce v-ați urmărit prin tot Bucureștiul și v-ați dat jos, ați început să râdeți și v-ați îmbrățișat. Scena cu urmăririle cu Rolls-urile prin București, cu dumneavoastră și cu Mitică…Vă spun, va face toți banii în film”, a spus Horia Ivanovici.

“Nu cred, pentru că a fost o scenă. Dacă vrei, o facem și pe aia, dar nu vreau să îl pun pe ‘Corleone’ în dificultate. Trebuie să facem în așa fel în cât amândoi să fim avantajați. Nu vreau eu să fiu superiorul și așa mai departe. O să vorbesc și cu Mitică înainte. A fost o scenă deosebită ca în filme”, a mai spus Giovanni Becali, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre porecla de "Don Corleone"

ADVERTISEMENT