Sport

Cine i-a pus lui Dumitru Dragomir porecla de „Don Corleone”? „Eram șef și dădeam ordine”

Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de "Don Corleone". Fostul președinte a mărturisit cum s-a întâmplat și ce părere are despre asta.
06.12.2023 | 17:50
Cine ia pus lui Dumitru Dragomir porecla de Don Corleone Eram sef si dadeam ordine
Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de "Don Corleone". Fostul președinte a mărturisit cum s-a întâmplat și ce părere are despre asta.
ADVERTISEMENT

La emisiunea MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir și Horia Ivanovici au discutat despre mai multe subiecte importante ale momentului. Pe lângă acest lucru, fostul președinte LPF mai povestit și cum a primit porecla de “Don Corleone”.

Dragomir, despre porecla de “Don Corleone”

La MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a vorbit despre cine i-a dat porecla de “Don Corleone”. Fostul președinte LPF a explicat că Giovanni Becali este cel care a venit cu ideea. Nea Mitică a mai mărturisit că nu îi place să i se spună astfel.

ADVERTISEMENT

„Giovanni Becali. Eu eram ca un fel de șef așa și dădeam ordine. Giovanni era și el învățat să dea ordine. Peste mine nu putea să treacă, pentru că eu aveam o funcție oficială (n.r. – președinte LPF).

Eram și deputat și vicepreședinte de comisie parlamentară. Eram la o masă cu Viorel Păunescu, cu Victor Pițurcă și vorbeam de prostiile pe care le făceam. Și zice Giovanni, ‘Băi, tu ești Corleone!’ De acum înainte îți spun Corleone. Mie nu îmi place.

ADVERTISEMENT

Într-adevăr, mi-a plăcut să am familia mea și să am grijă de ea. Așa cum recomand tuturor. Și oamenilor de rând și șmecherilor, diplomaților. Fiecare să aibă grijă de familia lui. La necazuri ai numai familia alături”, a mărturisit Dumitru Dragomir.

Mitică Dragomir, rol important în “Don Giovanni”

Horia Ivanovici a adus aminte de un episod extraordinar ce poate apărea în filmul “Don Giovanni”. Este vorba despre urmărirea dintre Mitică Dragomir și Giovanni Becali. Cei doi s-au urmărit prin București cu mașinile de lux, dar și cu pistoalele.

ADVERTISEMENT

“Urmărirea cu Mitică prin oraș cu pistoalele o să fie? ‘Corleone’ de abia așteaptă să fie în film, eu zic să vă gândiți. Mi-a zis Mitică că după ce v-ați urmărit prin tot Bucureștiul și v-ați dat jos, ați început să râdeți și v-ați îmbrățișat. Scena cu urmăririle cu Rolls-urile prin București, cu dumneavoastră și cu Mitică…Vă spun, va face toți banii în film”, a spus Horia Ivanovici.

“Nu cred, pentru că a fost o scenă. Dacă vrei, o facem și pe aia, dar nu vreau să îl pun pe ‘Corleone’ în dificultate. Trebuie să facem în așa fel în cât amândoi să fim avantajați. Nu vreau eu să fiu superiorul și așa mai departe. O să vorbesc și cu Mitică înainte. A fost o scenă deosebită ca în filme”, a mai spus Giovanni Becali, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ e una dintre cele mai vizionate emisiuni din spațiul online. Nea Mitică și Horia Ivanovici vă așteaptă în fiecare luni, de la ora 13:15, doar pe FANATIK.RO. Apoi, podcastul va putea fi urmărit în premieră, miercuri, pe YouTube și Facebook, de la ora 10:30.

Dumitru Dragomir, despre porecla de "Don Corleone"

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant