Sport

Mitică Dragomir, teorie șoc: „Toți fotbaliștii de performanță se dopează”

Mitică Dragomir a lansat o teorie șoc în direct la „Max Profețiile lui Mitică”. „Oracolul” susține că toți fotbaliștii de performanță se dopează.
27.11.2023 | 10:27
Mitica Dragomir teorie soc Toti fotbalistii de performanta se dopeaza
Mitică Dragomir susține că toți fotbaliștii de top se dopează. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a venit cu o teorie șoc în cadrul ultimei ediții a emisiunii „Max Profețiile lui Mitică”. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că jucătorii nu pot performa fără dopaj.

Mitică Dragomir, teorie șoc: „Toti fotbaliștii de performanță se dopează”

Mitică Dragomir a dezvoltat teoria potrivit căreia toți fotbaliștii se dopează în limita legii. „Oracolul” susține că sportivii nu pot susține un efort îndelungat fără anumite trucuri de dopaj.

ADVERTISEMENT

„Lumea nu știe și odată o să dezvoltăm această discuție. Fii atent, în toată lumea, toți fotbaliștii se dopează. Nu există fotbalist de performanță să nu se dopeze.

Peste tot, nu există! Închid ușile și își bagă oxigen în sânge. În limita medicinii actuale a omenirii. Îl controlezi, nu droguri și nu dopaj în afara legii. 

ADVERTISEMENT

Ține minte, toată lumea își bagă oxigen în sânge. În Anglia, Franța, Germania, toți își bagă. Eu îl felicit pe doctorul care le-a dat bombonele românilor.

Nu există să nu dea. Susținătoare de efort, așa se numesc. La cât se aleargă, fac crampe, ai dureri”, a declarat Mitică Dragomir, la „Max Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

„După un sprint de 60 de metri, corpului îi trebuie 30 de secunde pentru revenire”

Dumitru Dragomir a venit cu exemple și a explicat că unui bun sportiv îi trebuie 30 de secunde pentru a-și reveni după un sprint de 60 de metri. Ulterior, Mitică Dragomir a precizat că cerințele antrenorilor sunt mult mai mari, iar acestea pot fi satisfăcute doar cu un efort maximal.

„Nu pot să susțină efortul maximal. Ai făcut un sprint de 60 de metri, corpului îi trebuie cel puțin 30 de secunde pentru revenire dacă ești un sportiv bun. Dacă nu, îți trebuie 3 minute ca să îți revii. Dacă ai pierdut mingea după un sprint de 60 de metri, antrenorul îți cere să mai faci alți 40-50 de metri după adversar să recuperezi mingea. 

ADVERTISEMENT

Dacă joci la Guardiola, ai pierdut mingea și nu te duci să recuperezi, nu mai joci la el. La Pițurcă era la fel. Ești fotbalist, poți să pierzi mingea, dar te duci să recuperezi. Nu ai recuperat-o, dar influențezi recuperarea”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

„Max Profețiile lui Mitică” se văd în fiecare luni, ora 13:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO. și pagina de facebook Horia Ivanovici, miercuri, ora 10:30.

Mitică Dragomir, teorie șoc: „Toți fotbaliștii de performanță se dopează”

ADVERTISEMENT