Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine l-a dus pe Dan Alexa la Botoșani. „A semnat cu el! Un tip cu credibilitate”

Dan Alexa revine în prim-planul fotbalului din Liga I. Fostul mijlocaș a bătut palma cu Botoșani și va fi noul antrenor al moldovenilor. Vestea vine la o zi distanță după ce Alexa a semnat cu Florin Vulturar.
28.08.2023 | 17:30
Cine la dus pe Dan Alexa la Botosani A semnat cu el Un tip cu credibilitate
Cum a ajuns Dan Alexa la Botosani. foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

FC Botoșani și-a ales noul antrenor principal, în persoana lui Dan Alexa, cum a dezvăluit FANATIK în exclusivitate. Echipa aflată pe locul 15 în Liga I a trebuit să schimbe rapid pe banca tehnică, iar varianta Dan Alexa fost alegerea moldovenilor. Misiunea lui Alexa este să scoată echipa din criză și să reușească prima victorie a acestui sezon dificil.

Dan Alexa, propus de impresarul Florin Vulturar la FC Botoșani!

Detalii din culisele negocierilor au fost dezvăluite la FANATIK SUPERLIGA. „Dan Alexa nu mai e impresariat de Ana Maria Prodan. Nici nu mai vorbesc de 3 ani, deci s-a rupt totul. Deci vezi cât de mult contează un impresar care are credibilitate. Ce nu știe lumea este că Dan Alexa a semnat cu Florin Vulturar, noul agent al lui Dan Alexa. Un tip foarte serios.

ADVERTISEMENT

Un tip bine crescut, cu bun simț, o plăcere să vorbești cu el din toate punctele de vedere. E un tip educat, care nu e intruziv, care nu apare pe la televizor. Vulturar e tare rău, deci credeți-mă! Vulturar este unul din favoriții lui Gigi Becali. Este un om chiar la locul lui”, a spus Horia Ivanovici.

Botoșani este în criză de formă în acest sezon. Conducerea moldovenilor începuse negocierile cu Nicolae Dică, proaspăt demis de la FCU Craiova, echipă alături de care a reușit 2 victorii. Dică a fost la un pas să preia echipa din Botoșani, însă, în cele din urmă, nu s-a înțeles cu patronul echipei, Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Iftime nu a stat mult pe gânduri și l-a adus la echipa sa pe Dan Alexa. Alexa, în vârstă de 43 de ani, vine la Botoșani după ce în trecut a antrenat nume precum Rapid, Târgu Mureș, Poli Timișoara, Reșița, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Brașov sau Astra Giurgiu.

Dan Alexa revine în SuperLiga

Cel mai mult a reușit să stea la Dunărea Călărași, echipa pe care a pregătit-o timp de doi ani. Aflat într-o regresie profesională, Dan Alexa a reușit să își revitalizeze cariera prin colaborarea cu impresarul Florin Vulturar. Acesta a reușit să îi găsească angajament lui Alexa la o zi de la oficializarea colaborării.

ADVERTISEMENT

“Vulturar este un băiat chiar la locul lui, modest. A semnat ieri cu Dan Alexa, ce înseamnă să semnezi cu cine trebuie, un om care prezintă credibilitate cum e Vulturar. A semnat Dan Alexa cu el, imediat a venit o ofertă serioasă de la Botoșani, pentru că Vulturar e un tip cu credibilitate”, a mai dezvăluit Horia Ivanovici.

Ca jucător, Alexa era poreclit “Chirurgul” pentru stilul său de joc foarte dur. Alexa a jucat la Universitatea Craiova, Dinamo și Rapid. Printre experiențele internaționale, Dan Alexa a bifat meciuri pentru Beijing Hyundai și Anorthosis Famagusta. Alexa are 6 selecții în echipa națională.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cum a ajuns Alexa la Botosani

ADVERTISEMENT