Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB: „Ce să cumpere el? De unde să aibă atâția bani”. Video exclusiv

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB în emisiunea Fanatik SuperLiga, fiind convins că patronul lui FC Botoșani nu are banii necesari.
04.05.2023 | 08:58
Gigi Becali a ras de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB Ce sa cumpere el De unde sa aiba atatia bani Video exclusiv
Gigi Becali a RAS de OFERTA lui Valeriu Iftime │ Dialog FABULOS in direct. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ce înseamnă să investești bani în fotbal, glumind din nou pe seama lui Valeriu Iftime, despre care a spus că vrea să se retragă din fotbal, motiv pentru care îi va cumpăra el echipa.

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB

Gigi Becali a râs de oferta lui Valeriu Iftime pentru FCSB și a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre ce înseamnă să investești bani în fotbal. Patronul FCSB-ului a spus că va cumpăra el FC Botoșani, pentru a-i face un serviciu lui Valeriu Iftime:

ADVERTISEMENT

„Ce să cumpere Iftime? De unde să aibă el atâția bani? Ce afaceri are el ca să dea 40 de milioane de euro pentru o echipă? Eu aș lua gratis Botoșaniul ca să scape și el de ea. Eu cred că vrea să se retragă.

Trebuie să dai foc la bani în fotbal, trebuie să cheltui și să bagi. Pe mine nu mă interesează de Dinamo sau Rapid. Pe mine mă interesa pentru a câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Dar suporterii erau fanatici, eu când am intrat atunci la Steaua, fanii mi-au spus că nu-i interesează nimic, îi interesează să batem pe Dinamo și Rapid și să fim pe locul 10”.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Poate ne ajută Rapid să nu mai avem nevoie de victorie în ultima etapă!”

„Poate nu mai avem nevoie de ultima etapă, poate ne ajută Rapid să nu mai avem nevoie de victorie în ultima etapă. Nu am fost pătimaș, nu am fost dușmănos.

ADVERTISEMENT

Eu când m-am băgat, m-am băgat la început, când intrai pe puțini bani și vindeai. Eu sunt mulțumit pentru că dacă mă uit la Ungaria și Bulgaria, trebuie să fim mulțumiți”, a continuat Gigi Becali.

„Thomas Neubert rămâne! Noi suntem mulțumiți de Elias Charalambous. L-am văzut la televizor, nu mă interesează unde se duce și ce face!”, a mai declarat patronul FCSB-ului, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT