Sport

Mitică Dragomir, propunere surpriză de antrenor la Universitatea Craiova: „Cine-l aduce pe Dorinel la vară va lua titlul!”

Mitică Dragomir a dat pronosticul pentru sezonul viitor. Fostul șef LPF crede că Dorinel Munteanu poate să ia titlul cu una dintre echipele mari din România.
10.04.2024 | 15:22
Mitica Dragomir propunere surpriza de antrenor la Universitatea Craiova Cinel aduce pe Dorinel la vara va lua titlul
Dumitru Dragomir, despre Dorinel Munteanu sezonul viitor: "Poate să ia titlul". Sursa Foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir este de părere că în sezonul viitor Dorinel Munteanu ar putea să ia titlul cu o echipă de top din România. Fostul președinte al LPF are încredere în calitățile antrenorului de la Oțelul Galați.

„Cine-l aduce pe Dorinel la vară va lua titlul!”. Max Profeția lui Mitică Dragomir despre sezonul viitor

Mitică Dragomir este de părere că în sezonul viitor orice echipă mare care îl va lua pe Dorinel Munteanu ar putea să ia titlul. Fostul președinte al LPF vorbește despre varianta Universitatea Craiova pentru antrenorul gălățenilor, mai ales că oltenii tocmai s-au despărțit de Ivaylor Petev, informație pe care FANATIK v-a oferit-o în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

“Dorinel Munteanu e între primii trei antrenori ai țării. Ca să fie foarte clar. Da, l-aș duce la Craiova lui Rotaru. Oriunde se duce, dacă îl lasă în pace face disciplină.

E singurul care nu a plecat cu echipa să o distreze în deplasare. I-a dus la munte și i-a rupt. Acum ai văzut cum aleargă? Nu ai ce să le faci. 

ADVERTISEMENT

L-aș duce la orice echipă. Dacă l-ar lăsa în pace să facă cum vrea el, Craiova lui Rotaru ar putea să ia titlul anul viitor. Dau scris că oriunde s-ar duce face performanță”, a spus Dumitru Dragomir, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Gigi Becali, cel mai bun antrenor din SuperLiga: “A învățat 7 ani pe 25 de milioane de euro”

Mitică Dragomir a mai discutat și despre alegerea bine făcută de a lui Dan Șucu, legată de viitorul lui Bergodi la Rapid. Omul de afaceri a mai recunoscut că Gigi Becali este cel mai bun antrenor din SuperLiga. Totodată, Dragomir crede că FCSB nu are cum să piardă titlul anul acesta.

ADVERTISEMENT

“O notă de seriozitate la Șucu, că nu l-a dat afară pe Bergodi. Nici eu nu îl dădeam afară. Îmi băteam joc și de club, și de echipă, și de demnitatea mea ca patron. Mai sunt 6 etape și să îl dai afară? Să îți faci ție rău?

Cel mai bun antrenor, deocamdată, e Gigi. De departe. A învățat 7 ani pe vreo 25 de milioane de euro și a ieșit campion. La 18 puncte distanță de a doua, dacă nu se înjumătățeau. I-a spart.

ADVERTISEMENT

Nu au cum să mai piardă titlul. Și dacă nu se mai prezintă la restul meciurilor tot ies campioni. E clar”, a mai spus fostul președinte LPF, la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Dumitru Dragomir, despre Dorinel Munteanu și antrenorul Gigi Becali

ADVERTISEMENT