Sport

Dan Șucu, prima reacție despre demiterea lui Cristiano Bergodi! A anunțat ce decizie a luat după Rapid – CFR Cluj 1-4. Exclusiv

Dan Șucu a oferit o primă reacție legată de viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului. Acționarul majoritar al giuleștenilor i-a decis soarta italianului
07.04.2024 | 16:43
Dan Sucu prima reactie despre demiterea lui Cristiano Bergodi A anuntat ce decizie a luat dupa Rapid  CFR Cluj 14 Exclusiv
Dan Șucu, prima reacție despre situația lui Cristiano Bergodi! A anunțat ce decizie a luat după Rapid - CFR Cluj 1-4. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Șucu i-a decis soarta lui Cristiano Bergodi, după umilința cu CFR Cluj, scor 1-4. Acționarul majoritar al Rapidului a identificat problemele de la clubul său și a hotărât să îi mai acorde credit antrenorului italian.

Dan Șucu, despre viitorul lui Cristiano Bergodi pe banca Rapidului: „O atitudine de blazare”

Dan Șucu a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK ce se întâmplă cu banca tehnică a Rapidului și care este viitorul lui Cristiano Bergodi. Patronul Mobexpert nu crede că italianul, care are o clauză de reziliere în valoare de 200.000 de euro, e vinovat pentru declinul alb-vișiniilor.

ADVERTISEMENT

„Cristiano Bergodi este și rămâne antrenorul Rapidului. Nu e în primul rând o problemă pură 100% din punct de vedere al antrenorului, cât o problemă a unora dintre jucători, care nu mai arată în ultima perioadă mentalitate.

Fotbaliști care au o atitudine de blazare față de Rapid, față de culorile rapidiste, față de suporteri, în ciuda condițiilor ideale pe care le au asigurate la clubul nostru.

ADVERTISEMENT

Veți vedea foarte repede măsurile pe care le vom lua în acest sens”, a declarat Dan Șucu, în exclusivitate pentru FANATIK, după Rapid – CFR Cluj 1-4.

Dan Șucu a investit o sumă importantă de bani în pauza competițională, în speranța că Rapid va cuceri al patrulea său titlu din istorie. Acționarul majoritar al giuleștenilor a cheltuit în iarnă nu mai puțin de 3.250.000 de euro pentru transferurile lui Ermal Krasniqi, Claudiu Petrila, Borisav Burmaz, Marian Aioani, Cătălin Vulturar, Florent Hasani, Damjan Djokovic și Jakub Hromada.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Rapid are un start execrabil de play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi este singura cu zero puncte după primele trei etape. În urma eșecului cu CFR Cluj, alb-vișiniii sunt pe locul 4, cu 28 de puncte, zece mai puține decât liderul FCSB, care nu a jucat încă în această rundă.

Șucu, atac cu repetiție la adresa jucătorilor: „Prea mulți băieți de treabă în club”

Nu este pentru prima dată când Dan Șucu pune tunurile pe fotbaliștii pe care îi antrenează Cristiano Bergodi. Acționarul majoritar al giuleștenilor a pus tunurile pe jucători și imediat după înfrângerea usturătoare cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru!”, a fost mesajul lui Dan Șucu la plecarea de la stadion.

  • 61 de ani împlinește Dan Șucu pe 25 aprilie 2024
ADVERTISEMENT