Life

Cine riscă eliminarea la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat la imunitatea din 25 aprilie. Update

Cine riscă eliminarea la Survivor România 2023. Ce s-a întâmplat la imunitatea de pe 25 aprilie 2023, în ediția de marți.
25.04.2023 | 23:35
Cine risca eliminarea la Survivor Romania 2023 Ce sa intamplat la imunitatea din 25 aprilie Update
Cine riscă eliminarea la Survivor România 2023. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT
25-04-2023
20:35

Ce a spus Andrei Krișan după propunerea de eliminare

Andrei Krișan spune că simțea că o să fie taxat pentru apropierea de foștii Faimoși.

„Am fost taxat, încă nu știu pentru ce. Spre Robert, da, frumoasă strategie să facă chestia asta. Am prezis-o așa. Nu este nicio problemă. Sunt curios ce chestii o să mai aducă la adresa mea”, a spus Andrei Krișan.

Robert chiar a spus că a simțit că Andrei Krișan că nu mai este un fost Războinic.

„Eu am simțit că nu mai este fost Războinic. Între noi doi este ceva personal (…) Vrea să pozeze în victimă. Eu consider că a trădat strategia”, a spus Robert.

25-04-2023
20:34

Bianca este nominalizarea comună a grupului

Bianca este cea care a fost nominalizată colectiv la votul grupului. De altfel, chiar dinainte de nominalizări aceasta a spus că simte că va fi printre ei propuși spre eliminare pentru că se dorește ca fostele faimoase să fie date afară.

„Mi-ar plăcea să mă contrazică cineva cu această idee a mea că Faimosele vor să fie eliminate”, a spus Bianca.

Și Robert a făcut nominalizarea sa, anume Andrei Krișan, și a spus: „Am observat că susține cealaltă strategie de votare. A susținut cu ajutor de pe bancă în condițiile în care știa că aduce un avantaj celorlalți.

Am considerat că nu mai este fost Războinic pentru mine. Ce a pus benzină pe foc a fost când s-a bucurat la punctul Biancăi în condițiile în care strategia noastră este demontată dacă lua Bianca colanul. Nu a fost loial strategiei și principiilor noastre, foștilor Războinici”, a spus Robert.

25-04-2023
19:14

Lupta continuă pentru imunitate

Robert și Dan Ursa se confruntă acum pentru imunitatea de la Survivor. Robert s-a impus, la fel și Bianca în următoarea luptă. Finala se dă așadar între Robert și Bianca!

Robert este cel care câștigă și poartă acum colanul de imunitate, fiind salvat de nominalizările celorlalți.

25-04-2023
18:26

Bătălie între Andreea Moromete și Alexandra Porkolab

Înainte de a intra pe teren, cele două și-au urat noroc și chiar sperau ca una dintre ele să aibă colanul de imunitate. Este 1-0 pentru Alexandra Porkolab.

 

25-04-2023
17:44

A început bătălia pentru colanul de imunitate la Survivor

Duelurile pentru colanul de imunitate la Survivor au început în această seară. Primii care se duelează sunt Dan Ursa și Alexandra Ciomag!

„Mie mi s-a părut destul de greu”, a mărturisit Alexandra Ciomag, după ce Dan Ursa a câștigat primul duel.

Cine riscă eliminarea la Survivor România. Ce s-a întâmplat la jocul pentru imunitate din ediția de pe 25 aprilie 2023.

Cine riscă eliminarea la Survivor România 2023

În această seară, la Survivor România se dă lupta pentru imunitate. Atunci vor fi deciși concurenții care au o șansă de a pleca acasă. Iată cine este în pericol de a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

Jocul pentru imunitate din această seară a fost câștigat de Robert Moscalu. Acesta a obținut colanul de imunitate și este în siguranță față de eliminarea ce va fi în ediția de miercuri.

Totodată, acesta are și o putere mare, aceea de a nominaliza o persoană care să fie trimisă direct spre eliminare, iar doar votul celor de acasă îl poate salva.

ADVERTISEMENT

Persoana pe care Robert Moscalu o alege este nimeni altul decât Andrei Krișan. Cei doi au avut și un scandal în ediția precedentă. Krișan l-a tras la răspundere după ce Robert l-a făcut orfan.

Acesta din urmă a recunoscut că a greșit și și-a cerut scuze, dar acum strategiile din competiție trebuie să iasă din nou la iveală. Astfel că Robert a decis să îl propună spre eliminare pe Krișan.

ADVERTISEMENT

Ce concurentă este propusă spre eliminare

Pe lângă Andrei Krișan, care este propunerea purtătorului de colan de imunitate, o altă concurentă este și ea propusă spre eliminare. Este vorba despre Bianca Patrichi.

Acesta va fi propunerea întregului trib pentru a pleca acasă și în ediția următoare de la Survivor se va alege un singur concurent. Ori Andrei Krișan ori Bianca vor mai rămâne în competiție. Unul dintre ei va pleca acasă în ediția de miercuri.

ADVERTISEMENT

Aceștia chiar discutau în ediția de luni, 24 aprilie 2023, iar Krișan îi mărturisea Biancăi că se simte vizat de colegii săi și simte că va fi propus spre eliminare.

Dar iată că acum ambii se găsesc în aceeași situație, cu un pas mai aproape de a pleca acasă și de a-și lua adio de la premiul cel mare.

ADVERTISEMENT
Tags: