Life

Scandal total între concurenții de la Survivor. Andrei Krișan se simte vizat: „Îmi vor forma o alianță”

Scandal total între concurenții de la Survivor. Andrei Krișan se simte vizat de ceilalți colegi și crede că va fi o strategie pentru a pleca acasă.
24.04.2023 | 21:10
Scandal total intre concurentii de la Survivor Andrei Krisan se simte vizat Imi vor forma o alianta
Scandal total între concurenții de la Survivor. Andrei Krișan se simte vizat. Foto Pro TV
ADVERTISEMENT

Este un scandal total la Survivor România 2023. Concurenții au avut cuvinte grele de spus unii la adresa celorlalți. Krișan simte că este o țintă și că se dorește să plece acasă.

Scandal total între concurenții de la Survivor. Andrei Krișan se simte vizat

Au existat mai multe conflicte în rândul concurenților de la Survivor. Andrei Krișan se simte vizat și crede că ceilalți colegi ar vrea să-l vadă plecând acasă.

ADVERTISEMENT

„Strategia a venit credă că natural. Trebuia cineva să o inițieze. Consider că de la Alexandra Porkolab și Robert a început”, a spus Krișan la emisiune.

Acesta a continuat, explicând că Alexandra Porkolab ar fi susținut că datorită ei ar fi ajuns până aici în competiție. Concurentul de la Survivor a explicat că aceasta a dat dovadă de răutăți gratuite.

ADVERTISEMENT

„Am primit o săgeată de la Porkolab că i se rupe spatele că mi-a cărat imaginea. A fost surprinzătoare replica lui Porkolab.

Răutățile gratuite au fost din partea ei. Eu nu am fost atât de vorbăreț în anumite situații”, a explicat Krișan, după scandal.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan și Bianca, discuții pe plajă. Scandal între Robert și Krișan

După ce a avut un scandal și cu Robert, după ce a spus că este orfan, Andrei Krișan s-a legat și de acesta. Scandalul dintre ei s-a stins rapid deoarece Robert și-a cerut scuze.

„Ce ți-am făcut eu ca să mă faci orfan? Mi se pare că este o jignire aiurea”, a spus Andrei Krișan/ „Nu meritai să te jignesc. Eu prost. Eu am greșit aici. Îmi cer mii de scuze”, a spus Robert.

ADVERTISEMENT

După discuțiile avut împreună, Andrei Krișan și Bianca Patrichi, concurenți de la Survivor, s-au retras pe plajă pentru a discuta în continuare. Acesta a acuzat-o pe Alexandra Porkolab de răutate.

„Femeile sunt răutăcioase și invidioase”, spune și Bianca Patrichi, în discuția de pe plajă. Concluzia lui Andrei Krișan este simplă: trebuie să facă o alianță pentru a putea supraviețui. „Îmi voi forma o alianță sau o strategie care să îmi salveze poponețul”, a spus Krișan.

ADVERTISEMENT
Tags: