Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cine se califică mai departe în Conference League? Specialiştii au dat verdictul la Fanatik Superliga

Specialiștii au dat verdictul la Fanatik SuperLiga și au spus ce echipe românești vor trece mai departe de turul trei preliminar Conference League.
16.08.2023 | 09:00
Cine se califica mai departe in Conference League Specialistii au dat verdictul la Fanatik Superliga
Cine se califică mai departe în Conference League. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Specialiștii au vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre șansele echipelor românești la retururile din turul trei preliminar Conference League, FCSB fiind echipa care e cotată cu cele mai mici șanse.

Cine se califică mai departe în Conference League

Horia Ivanovici, Dumitru Dragomir, Robert Niță, Dănuț Lupu, Valeriu Răchită și Andrei Vochin au dat verdictul la FANATIK SUPERLIGA și au spus ce echipe românești vor merge mai departe în play-off-ul Conference League.

ADVERTISEMENT

„Dacă au minte ăștia de la FCSB, nu mai fac schimbări aiurea, pot să închege o echipă valoroasă. Convingerea mea e că nu trec de danezi, dar dacă trec de danezi ușor, ușor pot să lege o echipă bună. Mai ales că e Djokovic acolo, care e foarte bun”, a spus Dumitru Dragomir.

„Farul e deja calificată, eu sper că Sepsi se va califica și FCSB… e fotbal, se poate întâmpla orice, deși e foarte greu cu danezii”, a mai spus și Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

„Din păcate, cred că doar Farul Constanța va merge mai departe. Borza nu va juca la Farul, a ajuns la București și face vizita la București”, este de părere Robert Niță.

„Mie mi-a plăcut cum a stat FCSB în teren!”

„Să spun și eu, Farul e deja calificat, Sepsi nu merge și FCSB nu va merge mai departe. Doar dacă Dumnezeul fotbalului nu se uită la FCSB, că valoare au! Dacă Dumnezeul fotbalului se uită cu un ochi la FCSB, atunci va merge mai departe și FCSB.

ADVERTISEMENT

Mie mi-a plăcut cum a stat în teren FCSB cu Nordsjaelland. Am încredere în FCSB. Eu știu ca joc că poate n-am acoperire, ca fotbal, dar lăsați-mă să am încredere. Mi-a plăcut cum a stat FCSB în teren, iar danezii n-au avut mari ocazii la valoarea pe care o au”, a fost opinia lui Horia Ivanovici.

„Eu zic că e un an bun și să ne bucurăm de anul acesta pe care îl avem. Să faci aproape zece puncte europene e un lucru bun, motiv pentru care cred că se vor califica două din trei. Echipele românești și-au respectat statutul și cred că vor mai face surprize plăcute.

ADVERTISEMENT

Sper ca Farul să rămână concentrată, pentru că să te duci la Tallinn, având în memorie prima repriză cu Flora… fără Alibec, fără Borza… deja sunt două piese importante, iar eu sper să nu îi afecteze mult”, a spus Andrei Vochin.

„Farul e deja calificată, sper să se califice și Sepsi, din păcate pentru FCSB nu o să-i ajute nici terenul, pentru că se joacă pe un teren sintetic, ceea ce va fi greu pentru FCSB”, este de părere și Dănuț Lupu.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune de sport din România, poate fi văzută în fiecare zi de luni, marți și vineri, LIVE, nu mai pe homepage-ul site-ului www.fanatik.ro. Premiera fiecărei ediții va fi putea fi urmărită de la ora 17:30 pe canalul de YouTube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Horia Ivanovici și Fanatik.

TOTUL despre Flora - Farul, Aktobe - Sepsi si Nordsjaelland - FCSB in turul 3 din Conference League

ADVERTISEMENT