Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici s-a săturat de păcăleli. „Bă, Croitorule, lasă-ne în pace!”

Horia Ivanovici propune toleranță zero pentru încălcarea regulamentelor FRF. Moderatorul FANATIK SUPERLIGA s-a săturat de păcăleli, iar Croitoru a fost luat la ochi.
15.08.2023 | 09:24
Horia Ivanovici sa saturat de pacaleli Ba Croitorule lasane in pace
Horia Ivanovici, MESAJ PROPUNERE pentru FRF din cauza lui Croitoru. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Federația Română de Fotbal a anunțat încă din sezonul trecut faptul că nu mai permite persoanelor fără licență să antreneze în SuperLiga. În ciuda regulamentului, legea continuă să fie ocolită. Un exemplu clar îl reprezintă prezența lui Croitoru la FC Botoșani, care antrenează echipa din umbră, deși nu are cursurile făcute.

Horia Ivanovici îi cere lui Croitoru să respecte legea

Marius Croitoru continuă să-și bată joc de regulile FRF și antrenează în continuare în SuperLiga, deși nu deține licența Pro. Este acoperit la Botoșani de Mihai Ciobanu, care figurează în acte ca antrenor principal, dar se știe clar cine ia cu adevărat deciziile tehnice.

ADVERTISEMENT

Totuși, din Croitoru, văzut la un moment dat o mare speranță a antrenoratului din prima ligă, nu  arămas decât praful. Rezultatele la ultimele echipe antrenate au fost catastrofale, acum FC Botoașani e „lanterna roșie”, ba, mai mult, a bifat și un record negativ în primele 5 etape. A încasat deja 4 cartonașe galbene și va fi suspendat runda viitoare, contra Oțelului.

Este și acesta unul dintre motivele pentru care la FANATIK SUPERLIGA s-a cerut răspicat respectarea Regulamentului, moderatorul Horia Ivanovici și invitații săi fiind de părere că numai așa vom avea parte de progres.

ADVERTISEMENT

“Ce facem cu băieții aceștia? Cu Croitoru? Care în continuare sfidează tot? De ce tot timpul trebuie să eludăm legea, de ce nu putem fi oameni normali? Am plecat pe o linie, am zis începem un nou campionat, pe niște reguli. De ce unii nu vor să respecte regulile? Eu nu înțeleg. S-a dat un mesaj clar.

De ce trebuie să fim români în continuare? De ce? Eu nu înțeleg. Vrei să-ți spun ceva? Aș face regulamentul în așa fel încât să nu existe nicio portiță. Zero. Băi, nu ai școală? Nu ai ce căuta pe bancă și am terminat povestea. Nu că stai lipit pe bancă sau alte povești. Fără compromisuri. Asta e problema noastră.

ADVERTISEMENT

Să îi spui domnului Burleanu. Să respectăm legile astea odată, că d-aia e țara asta unde e.  De ce nu respectăm totul la virgulă? Ce suntem atât de români? Băi, Croitorule, lasă-ne în pace! Faceți niște reguli la Federație, să nu mai existe portițe”, a declarat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Problema licenței a fost intens discutată sezonul trecut. Prepeliță, Croitoru, Poenaru și Pintilii au fost luați în vizor după ce au oferit indicații pe margine fără să fi terminat școala de antrenori. Federația Română de Fotbal a luat măsuri pentru a opri fenomenul, însă cluburile au găsit alte metode pentru a fenta legile.

ADVERTISEMENT

FRF este la curent cu acest fenomen al antrenorilor din umbră

“Domnul Croitorul am văzut că s-a lipit de bancă totuși. Probabil dacă vor eluda legile vor fi chemați la comisie și se va analiza. Ei cred că sunt mai presus de lege și încearcă să le fenteze. Dar pe Croitoru în picioare la marginea terenului nu cred că l-ai mai văzut, așa cum era înainte. O altă problemă la Croitoru e că are patru cartonașe galbene până în momentul acesta și asta stând pe bancă”, a declarat Andrei Vochin.

Pentru a putea deveni antrenor în SuperLiga, trebuie parcurse mai multe etape. Școala de calificare durează doi ani. Apoi încă un an pentru licența B și A. După licența A, trebuie un an experiență, apoi un an și jumătate pentru licența PRO. În acest moment, România nu are un sistem prin care fotbaliștii cu performanțe să primească diploma mai repede.

În fiecare luni, marți și vineri HORIA IVANOVICI vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA, LIVE, de la 10:30, în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO. Pentru cine nu pot vedea emisiunea în direct, o pot urmări în premieră în aceeași zi, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ivanovici, atac la Croitoru

ADVERTISEMENT