Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Propunere-șoc făcută de Andrei Vochin. “Să ia 20 de etape de suspendare!”

Andrei Vochin a anunțat că vrea să facă o propunere importantă la federație. Totul a început după ce Marius Croitoru a luat al 4-lea cartonaș galben.
15.08.2023 | 18:43
Propuneresoc facuta de Andrei Vochin Sa ia 20 de etape de suspendare
Andrei Vochin a anunțat că vrea să facă o propunere importantă la federație. Totul a început după ce Marius Croitoru a luat al 4-lea cartonaș galben.
ADVERTISEMENT

La meciul dintre Botoșani și Dinamo, scor 1-0, Marius Croitoru a obținut al 4-lea cartonaș galben. Antrenorul echipei lui Valeriu Iftime va fi suspendat la următorul meci cu Oțelul Galați. Croitoru a fost primul om din SuperLiga care a reușit acest lucru după doar 5 etape de campionat.

Andrei Vochin: “Să fie suspendat 20 de etape”

Marius Croitoru a realizat un lucru foarte inedit în fotbal. Este primul antrenor fără licență care primește suspendare după ce a făcut cumulul de cartonașe galbene. Acest aspect a fost îndeplinit după doar 5 etape și a realizat înaintea oricărui jucător de pe teren.

ADVERTISEMENT

După această întâmplare, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Andrei Vochin a răbufnit. Analistul nefiind de acord cu astfel de atitudini în fotbal. Iar acest tip de comportament este întâlnit acum la Botoșani în rândul celor care stau pe bancă.

“Primul om din SuperLigă, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, după 5 etape. Niciun jucător nu a reușit asta în acest sezon. A luat 4 cartonașe, neavând măcar licență.”, a spus Horia Ivanovici la începutul discuției.

ADVERTISEMENT

“Da, el nu are licență. Văzând lucrurile acestea, mă gândeam să propun o chestie la federație. Nu știu cât de aberantă ar fi. La 4 galbene pe care să le ia oricine de pe bancă, în afară de antrenor, să fie suspendat 20 de etape.

Eu nu am auzit în viața mea, un maseur să ia 4 galbene până acuma. Nu există așa ceva, e unic în lume. Nu există ca un jucător de rezervă să ia 4 galbene în postura de jucător de rezervă.

ADVERTISEMENT

Și atunci, dacă astea sunt cazuri excepționale unul de pe bancă, în afară de antrenor: la primul cartonaș să stea suspendat și la fiecare cartonaș să cumulezi etape de suspendare. Pentru că tu nu ai nicio responsabilitate pe bancă acolo, teoretic. Și dacă nu poți să te abții, mergi în tribună.”, a spus în mod ferm Andrei Vochin.

Cornel Dinu, despre Marius Croitoru: “Este un om coleric”

Spere finalul subiectului a fost invitat și Cornel Dinu la discuție. Invitatul special de la FANATIK SUPERLIGA, și-a exprimat opinia în legătură cu ceea ce a făcut antrenorul de la Botoșani. Cornel Dinu a ținut să îl caracterizeze pe Marius Croitoru, pe care îl consideră un om coleric.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că are zeci de cartonașe acumulate în cariera lui de antrenor. Pentru că e un tip irascibil și contestatar al deciziilor pe care le fac arbitrii. Este un om al casei acolo la Botoșani. Dar nu este singurul. Este un om coleric.”, a declarat Cornel Dinu.

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA este în direct luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul fanatik.ro. Iar de la ora 17:30, va fi în premieră pe canalul de YouTube și pe pagina de Facebook Fanatik.

Propunere-șoc făcută de Andrei Vochin

 

ADVERTISEMENT