News

Cine sunt cei doi tineri aflați în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei de la 2 Mai

Cine sunt cei doi tineri aflați în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei de la 2 Mai, atunci când șoferul drogat a intrat într-un grup de persoane.
31.08.2023 | 17:37
Cine sunt cei doi tineri aflati in masina lui Vlad Pascu in dimineata tragediei de la 2 Mai
S-a aflat cine sunt cei doi tineri aflați în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei de la 2 Mai. Sursa foto: DobrogeTV / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine sunt cei doi tineri aflați în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei de la 2 Mai? Această întrebare și-a pus-o, recent, tatăl Robertei, una dintre victimele accidentului petrecut în județul Constanța, pe 19 august.

S-a aflat cine sunt cei doi tineri aflați în mașina lui Vlad Pascu în dimineața tragediei de la 2 Mai

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia continuă cercetările în dosarul privind tragedia rutieră din localitatea 2 Mai. În urma acestui eveniment, doi tineri (Sebastian, 21 de ani, și Roberta, 20 de ani) au murit. Alte trei persoane au fost rănite.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident, Matei Vlad Pascu, din București, a fost arestat preventiv de Judecătoria Mangalia. Tânărul de 19 ani este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Foarte multe întrebări fără răspuns au apărut în spațiul public după această uriașă tragedie. În primul rând, părinții victimelor și opinia publică se întreabă de ce polițiștii care l-au oprit pe Vlad Pascu, nu o dată, ci de două ori, i-au mai permis să se urce la volan.

ADVERTISEMENT

De notat că tânărul se afla într-o vizibilă stare de incapacitate de a mai conduce o mașină. Chiar și așa, tânărul acuzat de producerea accidentului a fost testat doar cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea 0. Nu s-a folosit însă aparatul drug test. În plus, asupra sa au fost găsite și droguri.

O altă întrebare este legată de identitatea celorlalte persoane aflate în mașina șoferului drogat. Chiar tatăl Robertei se întreba, miercuri, după audierile de la poliția Udriește, cine erau celelalte persoane care se aflau în mașina lui Vlad Pascu.

ADVERTISEMENT

”Sunt curios cine au fost ceilalți tineri care au fost în mașină? Cred eu că de acolo pleacă protecția. Sper ca în România noastră să nu se mai întâmple așa ceva”, a spus tatăl Robertei.

Presa locală din Constanța scrie, joi, 31 august, că cei doi pasageri din mașina lui Vlad Pascu sunt Ene Mario Dorel și Damian Claudia Teodora. Ambii au vârsta de circa 20 de ani, notează Ziua de Constanța.

ADVERTISEMENT

Cei doi tineri erau în mașina șoferului în momentul în care el a fost oprit de polițiști, în Vama Veche. Ulterior, polițiștii i-au dat drumul după ce i-au făcut test doar pentru consumul de alcool.

ADVERTISEMENT