News

Ce decizie au luat părinții Robertei, fata ucisă de șoferul drogat la 2 Mai. Mesaj cutremurător. ”Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică”

Cumplitul accident de la 2 Mai a determinat familia tinerei ucise să ia o decizie radicală. Ce vor să facă părinții Robertei Dragomir
26.08.2023 | 15:15
Ce decizie au luat parintii Robertei fata ucisa de soferul drogat la 2 Mai Mesaj cutremurator Nu vreau sa o pierd si pe a doua fiica
Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, spune că se teme pentru siguranța celeilalte fiice Sursa foto: Captură Antena 3 CNN
ADVERTISEMENT

Roberta Dragomir, tânăra ucisă în accidentul produs de Matei Vlad Pascu, un șofer drogat, la 2 Mai, accident căruia i-a căzut victimă și Sebastian Olariu, mai are o soră. Tatăl Robertei spune că familia ia în calcul plecarea din țară de teamă pentru siguranța fiicei care le-a rămas.

Tatăl Robertei se teme pentru siguranța celeilalte fiice

Decizia a fost anunțată de tatăl tinerei ucise, Cătălin Dragomir. Bărbatul a declarat că după tragedia care i-a lovit familia, ia în calcul posibilitatea de a părăsi România, în căutarea unul loc în care familia sa să trăiască în siguranță.

ADVERTISEMENT

”Avem o familie de mers mai departe. Nu vreau să o pierd și pe a doua fiică. Încercăm să ne intrăm în normal, după tot ce s-a întâmplat. Cu cine mă lupt eu?! Cu nimeni mă lupt.

De aia, domnilor din conducerea țării, plecăm din țară. Pentru că ne este teamă, nu pentru bani, nu pentru un trai mai bun. Nu ne simțim apărați. De nimeni”, a declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus, relatează Adevărul.

ADVERTISEMENT

Bărbatul acuză instituțiile statului de complicitate

Cătălin Dragomir și-a strigat revolta la adresa instituțiilor statului în care spune că nu mai are încredere și pe care le acuză de complicitate cu criminalii.

”Eu îi numesc mafioți și pe polițiști. Da? Ca să ne lămurim. Inclusiv poliția. Sunt toți mână în mână. […] Ai comis o faptă, în cazul de față cea mai oribilă faptă, ai ucis doi oameni, să facă maximum din maxim pe legea circulației. Apoi revenim și cu drogurile.

ADVERTISEMENT

Să nu ne mai învârtim după umbra noastră, că i se putea da drumul sau nu, l-ai văzut că se bâlbâie și face ca toate alea…

Ne facem polițiști la apelul bocancilor? Afară! Dar până să meargă afară din poliție să facă pușcărie împreună cu Matei Vlad (Pascu n.r.)”, a mai spus tatăl Robertei.

ADVERTISEMENT

Plantează un copac în locul unde i-a fost ucisă fiica

Tatăl Robertei a mai spus că dorește să planteze un copac, un măr, la locul unde i-a fost ucisă fiica, în semn de omagiu pentru tânăra a cărei viață a fost curmată atât de brutal.

”Vreau să sădesc un pom, pe locul unde a fost omorâtă fata mea. Atât și nimic mai mult. Aici a fost întinsă. Știu exact unde. Nu a fost lovită acolo. S-a intrat în ea aici”, a mai declarat Cătălin Dragomir la Realitatea Plus.

Matei Vlad Pascu, tânărul care a condus drogat pe drumul dintre Vama Veche și 2 Mai a intrat în plin într-un grup de opt tineri, ucigând pe loc doi dintre ei și rănind alți trei. Pascu a fugit apoi de la locul accidentului.

ADVERTISEMENT