Life

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023. Triplă eliminare la ultimul duel

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023? O eliminare triplă a avut loc la ultimul duel din sezonul 11 al emisiunii culinare.
15.06.2023 | 06:53
Cine sunt semifinalistii Chefi la Cutite 2023 Tripla eliminare la ultimul duel
Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023? O luptă dificilă a avut loc în ultimul battle din sezoul 11 al show-ului culinar. Trei concurenți au plecat acasă, iar norocul a surâs unei singure echipe în ediția de miercuri, 14 iunie 2023.

Cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023

Chefi la Cuțite 2023 este unul dintre cele mai apreciate show-uri culinare din România. Cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au ales cu atenție concurenții, iar o luptă dificilă a început cu săptămâni în urmă.

ADVERTISEMENT

Iată că marea finală Chefi la Cuțite bate la ușă. Iar în ediția de miercuri, 14 iunie, am aflat și cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite 2023. În ultimul battle, norocul a fost de partea echipei roșii, care a reușit să se califice direct în semifinală.

De cealaltă parte, echipa gri și echipa neagră au intrat la duel. Ulterior s-a decis și cine sunt cei trei concurenți care vor pleca acasă, dar și cine sunt semifinaliștii Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat battle-ul de miercuri, 14 iunie

Au urmat momente de adrenalină, tensiuni, iar cei trei chefi nu au scăpat nici ei de emoții. De asemenea, nici proba de gătit nu a fost una prea avantajoasă. Fiecare echipă în parte a fost nevoită să pregătească un signature dish al chef-ului echipei.

Pe ce s-au bazat cei trei bucătari? Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au optat pentru un desert. De cealaltă parte, Sorin Bontea s-a bazat pe un cod negru cu diferite garnituri. Iată că ideea lui s-a dovedit a fi una cât se poate de bună.

ADVERTISEMENT

La finalul serii, echipa roșie a ieșit câștigătoare. Cine sunt deci semifinaliștii Chefi la Cuțite? Primii dintre ei au fost Matthew Ehsanmehr, Nina Hariton, Monica Pușcoiu și Constantin Onuț, iar Sorin Bontea era în culmea fericirii.

Ulterior, nouă concurenți au ajuns în semifinală. Patru locuri au fost ocupate de echipa lui Sorin Bontea, mai apoi din echipa gri și echipa neagră doar cinci concurenți au putut să meargă mai departe, iar trei au plecat acasă.

ADVERTISEMENT

Cine sunt concurenții eliminați și semifinaliștii Chefi la Cuțite

”Dragii mei, ați ajuns până în acest punct, aveți deja experiență suficientă. Nu cred că trebuie să vă temeți de testul individual. E adevărat că trei dintre voi nu vor ajunge în semifinală.

Asta nu înseamnă că nu puteți găti cu plăcere, că chefii nu vor gusta cu plăcere, că nu vă vor lăuda, indiferent de rezultatul acestei probe. Acum ori niciodată, acum este momentul vostru. Îmi pare rău pentru asta, dar trebuie să vă adunați un pic. Să știți că nu e o probă grea, ceva care nu ați mai făcut. Vă spun doar proba: nucile și semințele”, a fost vestea dată de Gina Pistol, care a dat concurenților o probă de gătit cu semințe și alune.

Cine rămâne deci în semifinală după ediția de miercuri, 14 iunie, de la Chefi la Cuțite? Din echipa gri au rămas Laurențiu Neamțu și pe Mihaela Zahariea. De cealaltă parte, din echipa neagră în semifinală îi vom vedea pe Pablo (Paul Dumitru Tudosescu), Ana Maria Ijac (Anica) și Ștefan Nistor.

În ceea ce privește concurenții eliminați noaptea trecută, Luna Morgaciova, George Borșaru și George Popescu au spus adio show-ului culinar după săptămâni întregi. Cine câștigă premiul cel mare? Vom afla în doar câteva zile.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui...
Exclusiv: Ovidiu Lipan Tăndărică nu își mai bea cafeaua singur. În compania cui a fost surprins celebrul artist
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților