Life

Cine sunt semifinaliștii Vocea României 2022. Unul singur va pleca acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro

Marea finală Vocea României 2022 se apropie, iar emoțiile, dar și presiunea își spun deja cuvântul. Un singur concurent va pleca în final acasă cu premiul cel mare.
13.12.2022 | 09:48
Cine sunt semifinalistii Vocea Romaniei 2022 Unul singur va pleca acasa cu premiul cel mare de 100000 de euro
Cine sunt Semifinaliștii de la Vocea României 2022. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută au început live-urile de la Vocea României 2022, iar odată cu ele și eliminările.

Emoții mari în live-urile de la Vocea României 2022

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari și nu e de mirare, având în vedere că fiecare concurent în parte are visul său și își dorește să ajungă acasă cu premiul cel mare de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Toți concurenții au dat ce au avut mai bun. Drept urmare, semifinaliștii de la Vocea României 2022 sunt unii dintre cei mai buni. 12 concurenți au urcat pe scenă vineri seară, iar fiecare antrenor în parte a sperat ca cei mai buni să ajungă mai departe, iar asta s-a și întâmplat.

În ediția de vineri seară, emoțiile au atins cote maxime. Concurenții lui Denis de la The Motans au spart gheața, iar mai apoi au urmat și concurenții lui Tudor Chirilă, ai lui Smiley și Theo Rose, iar la final cei din echipa cântăreței Irina Rimes.

ADVERTISEMENT

Cine sunt semifinaliștii de la Vocea României 2022

Fiecare dintre a făcut furori. Astfel, semifinaliștii de la Vocea României 2022 din echipa lui Denis de la The Motan sunt Kam Cahayadi, care au uimit publicul vineri seară cu interpretarea piesei ”Black Or White” a lui Michael Jackson.

Teodora Debu a continuat, iar mai apoi a urcat pe scenă și Anastasia Budeșteanu. În final însă, publicul le-a votat pe Anastasia Budeșeanu și pe Teodora Debutat, ca semifinaliști.

ADVERTISEMENT

Din echipa lui Tudor Chirilă i-am putut vedea vineri seară pe Valeria Marcu, Ioana Vecerdea, dar și pe Iulian Nunucă. Publicul însă i-a votat pentru semifinală doar pe ultimii doi, adică pe Iulian Nunucă și Ioana Vecerdea.

Și în echipa lui Smiley și a lui Theo Rose emoțiile au fost mari. Winael Baldus, Vlad Nicolici și Eduard Stoica au făcut furori, însă în final, pentru semifinala Vocea României 2022 au fost votați doar Winael Baldus și Eduard Stoica.

ADVERTISEMENT

Din echipa Irinei Rimes, semifinaliștii de la Vocea României 2022 sunt Riana Ruse și Andra Botez. Cele două tinere au reușit să impresioneze publicul larg cu prestația lor.

Amintim că de-a lungul edițiilor de la Vocea României 2022, au existat nenumărate momente care i-au impresionat enorm pe jurați și care cu siguranță au rămas și în sufletul publicului.

ADVERTISEMENT