Life

Cine sunt finaliştii Masterchef România 2022. Ei se luptă pentru marele premiu de la Pro TV

Cine sunt finaliștii Masterchef România 2022, desemnați în urma semifinalei din această seară? Trei concurenți se luptă pentru marele premiu de la Pro TV.
01.06.2022 | 15:07
Cine sunt finaliştii Masterchef România 2022. Sursa foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Competiția Masterchef România 2022 ajunge la final, iar chefii au desemnat finaliștii care se vor lupta pentru premiul cel mare.

Cine sunt concurenții care s-au calificat în finala Masterchef România 2022

Finaliștii Masterchef România 2022 au fost desemnați în urma semifinalei difuzate pe 1 iunie 2022, care este disponibilă și în avans pe voyo.ro.

ADVERTISEMENT

Maco Genna (36 de ani), Andrei Klabacs (24 de ani) și Gabriela Dima (33 de ani) sunt cei trei finaliști Masterchef 2022. Concurenții se vor lupta pentru premiul cel mare în ediția difuzată pe 2 iunie.

“Știu că nu pare, dar evident că mă bucur foarte tare că sunt în finala Masterchef. Nu mă pot bucura pe deplin pentru că nu am intrat în finală așa cum îmi doream eu.”, spune Gabriela la testimoniale, la Masterchef România 2022. 

ADVERTISEMENT

Maria Stănciuc (27 de ani) a fost eliminată din competiție. Cei trei chefi i-au spus concurentei că presiunea a fost obstacolul care a împiedicat-o să meargă mai departe.

“Am început această călătorie cu multe săptămâni în urmă și am fost martorii a multor întâmplări și transformări de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

V-am văzut cum v-ați ridicat după fiecare cădere sau cum ați cedat presiunii. Nicio emoție nu a rămas netrăită!

Suntem conștienți că a fost o perioadă extrem de grea pentru voi, că ați făcut eforturi mari să ajungeți până aici, că v-ați neglijat familia, prietenii – toate ca să dați curs pasiunii și să vă testați limitele și abilitățile în bucătăria MasterChef.”, le-au spus chefii celor patru concurenți înainte de proba din semifinală.

ADVERTISEMENT

Pentru ce premiu se luptă finaliștii Masterchef România 2022

Înainte de prima probă a serii, cei patru semifinaliști au avut o surpriză la care nu se așteptau. Familiile lor au venit să-i susțină la această probă atât de importantă.

Fiecare probă a devenit tot mai dificilă, iar pretențiile chefilor tot mai mari. Au mai rămas doar trei concurenți care se luptă pentru premiul cel mare, în valoare de 50.000 de euro.

Când are loc finala Masterchef România 2022

Finala Masterchef România, sezonul 8, va fi difuzată pe 2 iunie, de la 21:30, iar finaliștii Maco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima vor da totul la ultima probă.

Dacă vrei să vezi ce preparate au gătit concurenții în semifinală și cum au reușit să ajungă în marea finală Maco Genna, Andrei Klabacs și Gabriela Dima nu rata penultimul episod al acestui sezon, care se difuzează astăzi, 1 iunie, de la 21:30, la Pro TV.

ADVERTISEMENT