Life

Cine sunt jurații noului sezon Bravo, ai stil. Când va începe emisiunea

Au fost anunțați jurații noului sezon Bravo, ai stil, care va reveni cât de curând pe micile ecrane. La ce post va putea fi urmărită emisiunea?
08.03.2023 | 22:46
Cine sunt juratii noului sezon Bravo ai stil Cand va incepe emisiunea
Cine sunt jurații noului sezon Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

S-a aflat cine sunt jurații noului sezon Bravo, ai stil. Emisiunea se va întoarce pe micile ecrane, după un an de pauză. De data aceasta, show-ul nu se va mai vedea la Kanal D, ci la un alt post.

Cine sunt jurații noului sezon Bravo, ai stil

Noul sezon Bravo, ai stil va începe în mai puțin de o lună, iar fanii emisiunii așteaptă cu nerăbdare îndrăgita emisiune. Show-ul se va vedea din aprilie pe Kanal D2, postul TV care se va lansa la începutul lunii aprilie.

ADVERTISEMENT

În afară de faptul că show-ul a fost mutat de la Kanal D, și componența juriului va fi alta. Tibi Clenci, cunoscutul fotograf internațional, nu se va mai afla alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu la masa juriului.

Tibi Clenci va fi înlocuit de Alexandru Abagiu, noul jurat care va analiza ținutele concurentelor de la Bravo, ai stil. Make-up artistul va fi mentorul fetelor care vor participa la emisiune și așteaptă cu nerăbdare să înceapă.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte fericit să mă aflu la masa juriului şi îmi doresc să văd noua generaţie de concurente, să le înţeleg reperele, să le observ mai de aproape estetica şi să mă las surprins şi intrigat.

Şi pentru că rolul meu în emisiune este, în primul rând, unul educativ, îmi doresc să pun pe tavă toate informaţiile pe care am avut şansa să le acumulez în aceşti ani mulţi de experienţă.

ADVERTISEMENT

Cred că va fi un nou sezon foarte proaspăt, cu potenţial enorm în conturarea următorului val de influenceri şi formatori de opinie în modă şi beauty”, a declarat Alexandru Abagiu despre rolul său în cadrul emisiunii, care va începe în aprilie, notează wowbiz.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bravo, ai stil! (@bravoaistil)

Când va începe noul sezon al emisiunii de fashion

Bravo, ai stil revine pe micile ecrane pe 2 aprilie 2023, chiar în ziua lansării postului Kanal D2. Noile concurente se vor lupta pentru titlul de cea mai stilată femeie din România, în emisiunea prezentată tot de Ilinca Vandici. Atât jurații, cât și prezentatoarea emisiunii așteaptă debutul sezonului 8.

ADVERTISEMENT

“Ce bucurie şi ce onorant să deschidem Kanal D2 cu un nou sezon Bravo, ai stil! Abia aştept să le întâlnesc pe acele tinere, încă necunoscute publicului, care vor fi concurentele celui de-al optulea sezon.

Sunt convinsă că deja, după ce acest show a înregistrat un succes uriaș, fetele ştiu care vor fi pretenţiile noastre de la ele”, a transmis Raluca Bădulescu despre noul sezon al show-ului la care este jurată încă de la început.

ADVERTISEMENT