Life

Kanal D lansează încă un post de televiziune! Cum se va numi acesta

Kanal D a preluat licența postului de televiziune București TV, care va deveni, astfel, Kanal D2. FANATIK are primele detalii despre această schimbare.
10.11.2022 | 15:52
Kanal D lanseaza inca un post de televiziune Cum se va numi acesta
În imagine, Ugur Yesil, CEO Kanal D și Radio Impuls
ADVERTISEMENT

Dogan Media International, compania care deține Kanal D, a făcut un anunț important! Trustul a obținut aprobarea Consiliului Național al Audiovizualului pentru preluarea București TV, un post de televiziune generalist cu difuzare HD.

Kanal D a preluat București TV. Postul se va numi Kanal D2

Noul post se va numi Kanal D2, iar lansarea oficială va avea loc în curând! Nu este singura surpriză pe care Dogan Media a pregătit-o telespectatorilor Kanal D! Și postul de radio Radio Impuls își extinde rețeaua. De acum înainte, se va auzi și în Ploiești, Câmpina, Sinaia, Alba Iulia și Câmpeni.

ADVERTISEMENT

„Kanal D2 şi noile licenţe Radio Impuls reprezintă un pas strategic pentru Dogan Media International în misiunea noastră de a adăuga valoare pieţei media din România. Am demonstrat de-a lungul timpului că suntem inovatori, am creat adevărate trenduri în materie de formate TV şi nu numai, şi ne dorim să facem multe lucruri extraordinare în continuare.

Vom aduce un suflu nou pe piaţa media din România şi, în acelaşi timp, vom oferi publicului produse de calitate, prin intermediul celor trei divizii ale Dogan Media International – TV, Radio şi Digital”, a spus Ugur Yesil, CEO şi Executive Board Member Kanal D şi Radio Impuls.

ADVERTISEMENT

15 ani plini de producții de succes

Dogan Media a împlinit 15 ani de existență în primăvara acestui an și a cucerit publicul de la noi cu o serie de programe care au devenit la modă, dar mai ales cu serialele turcești.

Kanal D a fost, de pildă, primul post din România care a scos pe piață un reality-show matrimonial, „Noră pentru mama”, chiar în anul lansării. De postul de televiziune se leagă și alte producții precum reality-show-ul „Il Fenomeno” al lui Adi Mutu, „Bravo, ai stil”, „Roata norocului”, „Se strigă darul” sau ceva mai recentele „Jocul cuvintelor” și „Tu urmezi”, printre cele mai de succes.

ADVERTISEMENT

Cu aceste emisiuni, dar și cu serialele turcești, Kanal D s-a impus în cei 15 ani pe piață, ajungând în topul celor mai urmărite televiziuni generaliste.

Postul a devenit un real trendsetter, mai ales în privința dramelor produse la Istanbul. Mai multe telenovele turcești au ajuns să ia fața concurenței de-a lungul anilor, postul situându-se în multe seri pe primul loc cu seriale precum „Bahar: viață furată”, „1001 de nopți” sau „Suleyman Magnificul”.

ADVERTISEMENT

Kanal D, pepinieră de vedete

De-a lungul celor 15 ani, Kanal D și-a creat propria pepinieră de vedete, astăzi împânzind întregul showbiz. Reality-show-urile produse de turci au lansat o serie de personaje mondene, dar și prezentatori remarcabili.

De Kanal D se leagă nume precum Bursucu, Andreea Mantea, Cristina Mihaela Dorobanțu ori influencerițe cum ar fi Emily Burghelea, Marisa Paloma sau Silvia Popescu, toate remarcându-se în concursul de modă prezentat de Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT