News

Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu. De ce sunt convinși că șoferul criminal va scăpa: ”E milionar pe bune”

Vlad Pascu a ucis doi tineri nevinovați și a primit 30 de zile de arest, însă anturajul tânărului drogat e convins că acesta va scăpa fără să facă închisoare.
20.09.2023 | 21:03
Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu De ce sunt convinsi ca soferul criminal va scapa E milionar pe bune
Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu. Foto: Inquam - Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Motivul? Vlad Pascu ar fi milionar ”pe bune”, deci are toate șansele să bată la porțile care trebuie pentru a scăpa fără probleme de închisoare. Se știa deja că majoritatea prietenilor lui Vlad Pascu sunt copii care fac parte din familii înstărite, iar majoritatea dintre ei au deja dosare la DIICOT.

Cine sunt prietenii lui Vlad Pascu

Conform Antena 3, prietenii lui Vlad Pascu par să respecte același tipar: fac parte din familii de multimilionari, însă de cele mai multe ori dezorganizate. Crescuți de un singur părinte copiii de bani gata ajung rapid să se drogheze și apoi nimeni nu mai pare capabil să-i controleze.

ADVERTISEMENT

”Mama unuia dintre ei lucrează pentru statul român la o ambasadă, altă mamă este angajată la Parchetul Militar, o alta este o celebră profesoară și lista continuă”, menționează sursa citată. Majoritatea tinerilor au deja dosare la DIICOT, la fel cum este și cazul celebrului Tudor Duma, zis ”Maru”.

La o singură întrebare nu au răspuns până acum autoritățile: cine aproviziona gașca lui Vlad Pascu cu droguri? ”Și eu am consumat, în aceleași împrejurări, amfetamină și oxicodonă, care mie mi-a fost adusă la comanda mea de doctorul“, mărturisea Vlad Pascu la audierile de la DIICOT.

ADVERTISEMENT

Se pare că Vlad Pascu i-a trimis pe anchetatori pe urmele unui personaj misterios, numit ”Doctorul”. La fel ca în filmele cu traficanți de droguri din Mexic, dosarul Vlad Pascu e presărat cu personaje controversate precum frații Constantin, cunoscuți drept ”Lopată” și ”Ciprian”, cei care depozitau substanțele la ei acasă în Sectorul 4.

”Lopată” a primit în 2021 nu mai puțin de 10 luni de închisoare cu suspendare pentru consum de droguri, în timp ce fratele lui a scăpat mai ușor. Vlad Pascu și ”Maru” au trecut și ei de mai multe ori pe la secțiile de Poliție, în special ”Maru” care are șase dosare penale.

ADVERTISEMENT

Se pare că ”Maru” cumpăra canabis de la frații Constantin, canabis pe care îl vindea la petrecerile lui Vlad Pascu. Cu toate că e evident cu cine au de-a face, oamenii legii nu sunt momentan așa de siguri că Vlad Pascu va petrece o eternitate după gratii. Asta, pentru că prietenii milionari ai lui Vlad Pascu, consumatori de droguri și ei, sunt convinși că nimeni nu are ce să le facă.

Sunt reamintite numele lui Rafa, Paco și Mudi, unul dintre ei fiu de profesoară ”celebră”, printre altele și mare influencer. Deși la televizor toată lumea pune capul în pământ, în privat majoritatea iau în derâdere justiția din România și sunt convinși că Vlad Pascu va scăpa, cel mai probabil după ce va fi dus prin America de Sud.

ADVERTISEMENT

“Pascu ăla o să iasă. O să scape ușor. Vă zicem noi, pentru că ăla de e milionar pe bune. O să-l trimită Poliția în America de Sud”, spune băiatul unui înalt funcționar al statului român, conform sursei citate. Același prieten al lui Vlad Pascu care era filmat în timp ce bea detergent de vase.

ADVERTISEMENT
Tags: