Life

Cine sunt Raisa și mama sa, Carmen, de la Chefi la cuțite. Ce cadouri le-au oferit juraților

Cine sunt Raisa și Carmen Chivea de la Chefi la cuțite. Darurile cu care au venit să-i impresioneze pe cei trei jurați de la Antena 1.
12.10.2022 | 07:40
Cine sunt Raisa si mama sa Carmen de la Chefi la cutite Ce cadouri leau oferit juratilor
Cine sunt Raisa și Carmen Chiva de la Chefi la cuțite. Darurile cu care au venit să-i impresioneze pe jurați. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Cine sunt cele două concurente ale emisiunii culinare moderate de Irina Fodor și Gina Pistol. Ce cadouri le-au oferit juraților în ediția de marți, 11 octombrie 2022, și ce au povestit despre familia din care fac parte.

Cine sunt Raisa și Carmen Chiva de la Chefi la cuțite. Darurile cu care au venit să-i impresioneze pe jurați

Raisa Andreea Minca a venit însoțită de mama sa, Carmen Chivea, în platoul de la Chefi la cuțite. Cele două au pregătit o plăcintă cu brânză din foi de clătite și o rețetă de varză cu fasole și ciolan afumat și cârnați.

ADVERTISEMENT

În plus, femeile au venit pregătite și cu daruri speciale pentru cei trei jurați de la Antena 1: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Este vorba de talismane norocoase, care să-i ajute pe bucătari să nu se mai certe în sezonul actual.

„Le facem un descântec și oricum o să le placă”, a declarat Raisa Andreea Minca, înainte de a păși în platou de la Chefi la cuțite, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Totodată am pregătit pentru dumneavoastră niște cadouri. Ca să vă putem încânta să ne puteți da și cuțitele. Aici am să vă pregătesc un talisman ca să aveți înțelegere între voi”, a completat Carmen Chivea.

„Păi și unde mai e toată distracția?!”, a fost replica lui chef Sorin Bontea, care s-a declarat surprins de cadoul din partea celor două femei.

ADVERTISEMENT

Participantele de la Chefi la cuțite au povestit că fac parte dintr-o familie numeroasă, de 13 persoane, ceea ce înseamnă că se gătește în cantități foarte mari. În cele, cele două dețin o restaurant în județul Ilfov.

Raisa și mama sa, Carmen, în etapa următoare de la Chefi la cuțite

Concurentele originare din Chitila au primit două cuțite din partea juraților de la Chefi la cuțite, adică au trecut în etapa următoare, acolo unde au șansa să demonstreze că se pricep la gătit.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Raisa și mama sa, Carmen, au declarat că știu cine este câștigătorul sezonului 10, de la Antena 1, dar momentan nu vor să divulge numele. Sezonul anterior a fost câștigat de Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

ADVERTISEMENT