Life

Cine sunt semifinaliștii America Express 2023. Trei echipe se luptă pentru marea finală

S-a aflat cine sunt semifinaliștii de la America Express 2023. Trei echipe vor purta o bătălie crâncenă pentru marea finală a competiției.
09.03.2023 | 20:26
Cine sunt semifinalistii America Express 2023 Trei echipe se lupta pentru marea finala
Când va fi difuzată semifinala America Express. Sursa foto: facebook Irina Fodor
ADVERTISEMENT

America Express devine o competiție din ce, în ce mai strânsă, deoarece se apropie cu pași repezi de încheiere. Săptămâna viitoare va avea loc semifinala și s-au aflat echipele care s-au calificat în această etapă. Iată despre cine este vorba.

Echipele care s-au calificat în semifinala America Express

După ce Puya și soția sa, Melinda, au fost eliminați în ediția de miercuri seară, 8 martie, în concursul de pe Drumul Aurului au mai rămas echipele constituite din: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea, frații Gavril, Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Potrivit paginii de Instagram ”Viperele Vesele”, dintre cele patru echipe, cea formată din frații Gavril, Jean și Dinu nu va reuși să ajungă și în semifinale. Astfel, vor mai rămâne doar restul 3, Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea, Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru.

Așadar, rămâne de văzut care dintre concurenți vor fi pierzători în semifinală și care vor fi cele două echipe ce se vor confrunta în marea finală. Doar una dintre ele, care va ajunge prima la Irina Fodor, va obține trofeul și cecul în valoare de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Cine a participat la ultima cursă pentru ultima șansă de la America Express

În data de 8 martie, la America Express a avut loc a opta ediție și ultima în care participanții s-au mai putut vota între ei pentru a trece prin probele de la cursa pentru ultima șansă. Aceasta a fost parcursă miercuri seară de către Puya și Melinda, frații Gavril, Jean și Dinu și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Înainte de acordarea ultimului vot pentru cursa ultimei șanse, Cătălin și Doina au pus puțin paie pe foc, după ce i-au nominalizat pe Bordea și Cortea ca să mai simtă și ei emoțiile acestei probe, cu risc de eliminare. Aceștia au fost doar o singură dată la cursa pentru ultima șansă și au trecut-o cu brio.

ADVERTISEMENT

”Ca de fiecare dată nu v-am rugat absolut nimic în privat. Dar de față cu toată lumea vreau să vă aduc aminte un singur lucru: au 200 de mii de imunități (n.r. Bordea și Cortea), toți banii sunt la ei și au jucat o singură dată cursa pentru ultima șansă. Dacă vă doriți, hai să le dăm premiul cel mare acum! Eu zic să-i punem puțin la muncă! Aș dori să stau și eu o dată, că am alergat destul”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost uimiți să afle nominalizarea lui Cătălin Scărlătescu, dar s-au declarat optimiști în același timp. Ei și-au sfătuit colegii să aleagă ”cu creierul ” concurenții pentru proba eliminatorie. Însă, și de data aceasta au avut norocul să nu intre în cursă.

ADVERTISEMENT

”La noi e simplu! Dacă îi votați pe ei, el nu aleargă! Deci câștigați! Deci bravo vouă! Acum trebuie să faceți exact cum simțiți! Votați cu sufletul și mai ales cu creierul”, au declarat Nelu Cortea și Cătălin Bordea, echipa care a obținut cele mai multe imunități și cazări din emisiune.

ADVERTISEMENT