Life

Momente de panică pentru Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Ce au pățit cei doi concurenți

Show-ul America Express 2023 va avea premiera în această seară. Până atunci, detalii interesante ies la suprafață, chiar din partea concurenților.
15.01.2023 | 15:56
Momente de panica pentru Catalin Bordea si Nelu Cortea la America Express Ce au patit cei doi concurenti
Ce au pățit Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au mers și ei la America Express 2023 însă se pare că nu ar mai repeta întreaga experiență.

Ce spune Cătălin Bordea despre provocarea America Express 2023

Dacă pentru telespectatori, show-ul este unul cât se poate de palpitant, iată că pentru concurenți lucrurile nu sunt deloc ușoare. Iar asta o spun chiar cei doi prieteni, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat la Antena Stars, Cătălin Bordea a vorbit despre provocarea America Express 2023, dar și despre momentul în care el și coechipierul său au intrat în panică.

Deși cei doi au acceptat să participe, în final, și-au dat seama că nu erau suficient pregătiți pentru o astfel de experiență. Cătălin Bordea spune că în zonele pe unde au fost, erau oameni care păzeau benzinăriile cu arme, pentru a fi evitat un jaf.

ADVERTISEMENT

”Ce s-a întâmplat acolo este ceva… E cu totul o altă realitate și noi nu ne-am pregătit, nu aveai cum să te pregătești pentru asta: arme, chestii, oameni ciudați. (…) Oameni care păzeau benzinăria”, a povestit el, la Antena Stars.

Există însă și povești frumoase de la America Express 2023. Cătălin Bordea a plecat de acolo cu niște amintiri frumoase din partea oamenilor la care au dormit și de asemenea, atât el cât și Nelu Cortea, au fost impresionați de bunătatea oamenilor, chiar dacă aceștia erau săraci.

ADVERTISEMENT

La rândul său Nelu Cortea, partenerul său, a dezvăluit momentul în care a intrat în panică. Tocmai din acest motiv, în cazul în care i s-ar propune din nou, acesta ar refuza să mai meargă încă odată la America Express.

Motivul pentru care Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu ar mai pleca încă odată

Colegul lui Cătălin Bordea susține că poliția din acele zone nu era îmbrăcată la cămașă sau pantofi, cum se întâmplă în România, sau în alte state din lume, ci în echipament de război.

ADVERTISEMENT

Pentru el, au existat momente în care s-a simțit în pericol și tocmai din acest motiv, preferă să rămână doar cu amintirile frumoase.

”Ajungi acolo nemâncat, obosit, frustrat, nervos, plouat (…) E foarte greu. Acolo poliția nu e în cămășuță și pantofiori, e în echipament de război continuu: mitraliere, căști. (…)

Te panichează pentru că îți dai seama că e nevoie de așa ceva, deci clar e nasol ce se întâmplă. Chiar a fost periculos”, a povestit la rândul său, Nelu Cortea, adăugând că experiența America Express a fost cu mult mai dificilă decât s-ar fi așteptat.

El a mai precizat că nici el și nici colegul său nu ar mai face încă odată acest lucru.

Amintim că America Express 2023 începe în această seară, la Antena 1, de la ora 20.00.

ADVERTISEMENT