Life

O nouă eliminare neașteptată la America Express. ”Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine”

O nouă eliminare la America Express. S-a produs chiar înainte de semifinala competiției de peste Ocean. Ce echipă a plecat acasă?
08.03.2023 | 23:46
O noua eliminare neasteptata la America Express Am descoperit niste oameni complet altfel decat ar fi banuit oricine
Câte echipe au mai rămas la America Express. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

America Express s-a terminat miercuri seară pentru o nouă echipă. Eliminarea a fost una surprinzătoare, deoarece concurenții au fost printre favoriți. ”Mergem acasă. Se pare că s-a terminat cursa pentru noi”, a spus unul dintre ei.

O nouă eliminare la America Express înainte de semifinală. Ce echipă nu va mai parcurge Drumul Aurului

În cursa pentru ultima șansă au participat de 8 martie frații Gavril, Jean și Dinu, Cătălin Scărlătescu și partenera lui, Doina Teodoru, Puya și soția sa, Melinda. Aceștia din urmă au plecat acasă, după ce au ajuns ultimii, la Irina Fodor, iar aceasta a extras un vultur roșu.

ADVERTISEMENT

”Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine”, au spus colegii Melindei și ai lui Puya. De asemenea, Irina Fodor și-a exprimat regretul și a subliniat implicarea acestora în emisiunea care se apropie de final.

”Această pereche ne-a întrecut orice așteptare. Am descoperit niște oameni complet altfel decât ar fi bănuit oricine. O familie adevărată. Unită, minunată, veselă, simpatică. Nu este poate romantismul clasic cu petale de trandafiri, dar se vede susținerea constant. Se vede că sunteți unul lângă celălalt și la bine și la rău”, a adăugat și moderatoarea concursului.

ADVERTISEMENT

Puya și Melinda nu au fost pentru prima oară în cursa pentru ultima șansă, iar la un moment dat au mai fost la un pas de eliminare. Pentru ei atunci, însă, s-a extras în vultur verde și astfel au avut ocazia să mai ia parte la probele de pe Drumul Aurului.

Ce echipe mai sunt în America Express

În America Express au mai rămas: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, frații Gavril, Bordea și Cortea, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Rămâne de văzut care dintre aceste echipe va reuși să ajungă în finală, după semifinala de săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

America Express este o continuare a competiției Asia Express. Premiul pus la dispoziție câștigătorilor este de 30.000 de euro. Pe lângă acesta, participanții pot primi pe parcursul emisiunii și amulete în valoare de 1000 de euro sau cazări la hoteluri, fără a mai fi nevoiți să apeleze la locuitorii zonelor unde se află. Asta după ce trec cu brio de probe.

America Express a avut filmările în vara lui 2022 și trebuia transmisă pe micile ecrane în toamna aceluiași an, dar pe ultima sută de metri s-au făcut schimbări. Cei din spatele producției au reprogramat difuzarea pentru ianuarie 2023.

ADVERTISEMENT

America Express se transmite de duminică până miercuri, pe Antena 1, iar de la începutul săptămânii duce lupta pentru audiență cu Survivor România, de pe Protv. Nu puține au fost momentele când mai mulți telespectatori s-au uitat la America Express, în defavoarea Survivor România 2023.

ADVERTISEMENT