Sport

Cine transmite la TV Belarus – România din preliminariile Euro 2024

Meciul dintre Belarus și România se joacă joi, 12 octombrie, de la 21:45, contând pentru calificarea „tricolorilor” la EURO 2024.
12.10.2023 | 08:00
Cine transmite la TV Belarus  Romania din preliminariile Euro 2024
Cine transmite la TV Belarus - România. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cu o victorie împotriva Belarusului, selecționata lui Edi Iordănescu își crește considerabil șansele la calificarea la EURO 2024, ținând cont că următorul meci al „tricolorilor” este cu Andorra, cel mai slab adversar din grupă.

Cine transmite la TV Belarus – România

Meciul dintre Belarus și România se va juca joi, 12 octombrie, de la 21:45, și va fi transmis de Antena 1, conform înțelegerii pe care trustul Intact o are cu Prima TV, celălalt deținător de drepturi TV.

ADVERTISEMENT

O victorie cu Belarus poate să cântărească decisiv pentru calificarea României la EURO 2024, mai ales că după selecționatei lui Edi Iordănescu i-ar mai rămâne trei meciuri de disputat: cu Andorra, cu Israel și cu Elveția.

Ținând cont și de războiul pornit între Israel și Palestina, naționala României are o șansă în plus la calificare, „tricolorii” fiind în continuare neînvinși în grupă și remizând pe teren propriu cu Israel, scor 1-1, principala contracandidată pentru locul doi.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, încrezător înainte de Belarus – România

Edi Iordănescu este încrezător în lot înaintea confruntării dintre Belarus și România, care se va disputa la Budapesta, fiind nemulțumit doar de gazonul pe care se va ține confruntarea:

Vă mulțumesc că sunteți din nou alături de noi. Facem pași spre obiectivul nostru, spre îndeplinirea lui și asta ne bucură. Sunt trist pentru că nu putem avea suporterii naționalei alături de noi, dar vrem să le ducem acasă trei puncte.

ADVERTISEMENT

Mă aștept la un joc dificil, suntem puși în gardă de mijloacele adversarului nostru, Belarus a arătat lucruri bune în această grupă. Ne-au creat și nouă probleme la București. Eu consider că e o echipă în creștere, cu un antrenor nou.

Cel mai important e felul cum intrăm în joc, iar eu vreau să subliniez ceva, vă rog să scrieți asta, nu e nimeni din lumea asta care să aibă încredere mai mare în acest grup decât mine”.

ADVERTISEMENT

„E catastrofal terenul! Consider o lipsă de respect pentru noi, dar am fost învățați să depășim bariere chiar și în această grupă, suntem pregătiți să trecem și de acest obstacol, nu ne poate împiedica o suprafață de joc.

Dar nu mi se pare firesc, mai ales că se joacă fără fani și se putea juca pe o suprafață decentă. Vom fi echipa pusă mai mult în dificultate, pentru că suntem echipa care are nevoie mai mult de victorie”, a mai spus Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT
1.87 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „PsF: X” la meciul Belarus – România