Sport

Cine transmite la TV meciurile FCSB – West Ham United și CFR Cluj – Ballkani din grupele UEFA Europa Conference League

FCSB - West Ham și CFR Cluj - Ballkani ar putea fi ultimele meciuri ale echipelor românești în acest sezon în cupele europene. CFR Cluj are calificarea pe masă.
03.11.2022 | 10:56
Cine transmite la TV meciurile FCSB  West Ham United si CFR Cluj  Ballkani din grupele UEFA Europa Conference League
FCSB are doar 2 puncte după 5 meciuri. CFR Cluj are 7 puncte în grupele Conference League. Sursă foto: Profimedia
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Mihai Pintilii va sta pe banca FCSB-ului la meciul cu West Ham United, în timp ce Dan Petrescu ar putea să o califice din nou pe CFR Cluj în primăvara europeană.

Ce post transmite FCSB – West Ham și CFR Cluj

Ultimul meci al echipelor românești din grupele UEFA Conference League va fi transmis în direct de Pro Arena.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are nevoie de același rezultat ca Slavia Praga pentru a termina pe locul doi în grupa G. Cu o victorie împotriva kosovarilor, ardelenii se califică automat în „primăvara” europeană. Partida din Gruia este transmisă de Pro Arena, joi, 3 noiembrie, de la ora 19:45.

Campioana României a rămas în cursa pentru calificare, după ce Yuri Matias a reușit să egaleze în meciul tur din Ballkani în minutul 95. Acel punct face în acest moment diferența pentru echipa lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

FCSB, cu Mihai Pintilii pe bancă meciul cu West Ham United

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, iar Gigi Becali voia neapărat să numească un nou antrenor înainte de meciul cu englezii: „Eu zic că azi, cel târziu mâine, rezolv, pentru că aș vrea să avem antrenor pe bancă mâine, la meciul cu West Ham”, a spus patronul FCSB conform gsp.ro.

FCSB nu mai are nicio șansă de calificare, însă o victorie în fața lui West Ham United ar fi cu siguranță una de prestigiu și i-ar mai aduce lui Gigi Becali 500.000 de euro în conturi.

ADVERTISEMENT

Meciul de pe Arena Națională va fi transmis tot de Pro Arena, joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00.

Dacă Dan Petrescu mizează pe susținerea publicului la meciul cu Ballkani pentru a reuși calificarea, FCSB nu avea parte de un stadion plin, iar la meciul cu West Ham vor fi prezenți pe stadion aproximativ 20.000 de suporteri. Asta în condițiile în care West Ham este una dintre cele mai importante echipe din Premier League.

Englezii sunt neînfrânți în UEFA Conference League și au cinci victorii din cinci. În meciul tur, „ciocănarii” au câștigat cu 3-2, după ce FCSB a condus la Londra.

ADVERTISEMENT

  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,70 este cota pentru „X” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT