Sport

Liviu Ciobotariu nu mai vine la FCSB! Antrenorul confirmă dezvăluirile FANATIK: „Tot ce s-a scris a fost adevărat”. Update Exclusiv

Liviu Ciobotariu (51 de ani), alesul lui Becali pentru a prelua banca tehnică de la FCSB după plecarea lui Dică, nu mai vine la vicecampioana României.
03.11.2022 | 17:17
Liviu Ciobotariu nu mai vine la FCSB Antrenorul confirma dezvaluirile FANATIK Tot ce sa scris a fost adevarat Update Exclusiv
Liviu Ciobotariu, la FCSB! Acum discută cu primarul Pandele plecarea de la Voluntari! Când îl prezintă Gigi Becali pe noul antrenor. FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
03-11-2022
15:24

Liviu Ciobotariu, prima reacție după ce a refuzat FCSB

Liviu Ciobotariu a susținut conferința de presă premergătoare meciului dintre FC Botoșani și FC Voluntari. Tehnicianul în vârstă de 51 de ani a confirmat informațiile dezvăluite în exclusivitate de FANATIK, conform cărora a fost ofertat de clubul lui Gigi Becali, dar că a preferat totuși să continue pe banca ilfovenilor.

„V-aş ruga să nu insistaţi pe acest subiect. Tot ceea ce s-a scris şi s-a discutat în media este real. Cei de la FCSB m-au dorit şi vreau să le mulţumesc celor care m-au propus şi domnului Gigi Becali care s-a gândit la mine. Faptul că am avut rezultate bune aici, înseamnă că am fost apreciat pentru tot ce am făcut aici şi în cariera mea.

Nu vreau să discut mai multe despre acest subiect. Motivele nu am să vi le spun, pentru că nu pot să vă spun gândurile mele şi nu este normal să spun ce am vorbit cu ei. A fost o decizie a mea pe care am luat-o. Dacă sunt aici îmbrăcat cu tricoul lui FC Voluntari, înseamnă că am decis să rămân aici”, a declarat Liviu Ciobotariu, înainte de FC Botoșani – FC Voluntari. 

02-11-2022
17:52

A căzut numirea lui Liviu Ciobotariu la FCSB! Cauze: Pandele, dar și teama lui „Ciobi”!

Liviu Ciobotariu nu mai vine la FCSB! Ceea ce părea rezolvat în proporție foarte mare în cursul dimineții de miercuri, s-a schimbat radical în cursul serii. Gigi Becali trebuie să-și caute alt antrenor, după ce se înțelesese cu Liviu Ciobotariu.

Din informațiile FANATIK, antrenorul nu a reușit să-l convingă pe primarul Florentin Pandele să-i dea drumul de la FC Voluntari și să semneze astfel cu FCSB. Nu doar decizia primarului a contat, dar se pare că și Ciobotariu a făcut pasul înapoi văzând reacțiile din jur. Ciobotariu a preferat să rămână la Voluntari, deși situația sa este pe muchie de cuțit, decât să riște la FCSB. Există și informații că i-ar fi fost teamă de reacția galeriei dinamoviste că merge „slugă la Gigi Becali!”

În aceste condiții, Gigi Becali trebuie să se reorienteze. Cu West Ham United pe bancă va sta Mihai Pintilii, dar cu Rapid, duminică, Becali vrea să aibă un nou tehnician pe bancă. Probabil se reactivează una dintre primele piste, Poenaru sau Prepeliță.

02-11-2022
17:44

Liviu Ciobotariu (51 de ani), aproape de a fi antrenor al FCSB-ului. Tehnicianul lui FC Voluntari a câștigat finala cu Eugen Neagoe pentru a îl înlocui pe Nicolae Dică, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Liviu Ciobotariu, la FCSB! A câștigat finala cu Eugen Neagoe și va fi noul antrenor al vicecampioanei României

FANATIK a aflat în exclusivitate că tehnicianul lui FC Voluntari este alesul lui Gigi Becali pentru a-i prelua pe roș-albaștri. Din informațiile noastre, „Ciobi” și latifundiarul din Pipera au căzut de comun acord și astfel s-a ales înlocuitorul lui Dică.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu nu mai avea viață lungă la Voluntari. FANATIK a dezvăluit că Ilie Poenaru, proaspăt plecat de la UTA, este aproape să preia banca iflovenilor. Din informațiile obținute de site-ul nostru, Liviu Ciobotariu a fost în cursul dimineții la primarul Florentin Pandele pentru a discuta despre despărțirea de finalista Cupei României Betano, sezonul 2021-2022, după care a mers la antrenamentul lui FC Voluntari.

Edilul Voluntariului nu s-a arătat dispus să renunțe la Ciobotariu, având în vedere performanțele pe care le-a obținut în primăvara lui 2022. Pe lânga finala de Cupă, cu „Ciobi” la timonă, ilfovenii au reușit să termine și pe locul 4 al play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Echipa nu a mai repetat însă rezultatele și în acest campionat, motiv pentru care Pandele se mai gândește dacă să-l lase pe antrenor să plece la FCSB. În acest moment, FC Voluntari se află pe locul 12 în clasament.

FANATIK a aflat în exclusivitate și motivul pentru care Eugen Neagoe nu a dat curs ofertei lui Gigi Becali. Antrenorul în vârstă de 55 de ani a preferat să rămână la Cluj și să continue în proiectul celor de la „U”. În ultima etapă din SuperLiga, „șepcile roșii” au reușit o victorie importantă, scor 2-1, chiar împotriva FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Când vrea Gigi Becali să îl prezinte pe noul antrenor

Informația că Nicolae Dică nu mai este antrenor la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate la emisiune FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVIC. Antrenorul în vârstă de 42 de ani și-a dat demisia după Universitatea Cluj – FCSB 2-1, disputat în săptămâna în care roș-albaștrii mai au de jucat cu West Ham și cu Rapid.

Confruntarea cu „ciocănarii” e programată joi, 3 noiembrie, de la ora 22:00, și este ultima din grupa B a UEFA Europa Conference League. Miercuri, 2 noiembrie, FCSB are conferința de presă premergătoare meciului cu West Ham la ora 13:00, aceasta urmând a fi susținută de Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali sper că va reuși în cel mai scurt timp să-l prezinte pe noul antrenor al vicecampioanei! Cu siguranță evenimentul va avea loc la Palatul său din Aleea Alexandru.

  • 16 echipe a mai antrenat în carieră Liviu Ciobotariu: FC Național, Dunărea Galați, CS Otopeni, Inter Curtea de Argeș, Pandurii, CF Brăila, Dinamo, CSMS Iași, FC Vaslui, ASA Tg. Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani, Lebanon, Hermannstadt și FC Voluntari

  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT