Sport

Cine transmite la tv meciurile retur ale FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi din Conference League

Cine transmite la tv partidele retur ale FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi din turul al doilea preliminar al UEFA Conference League.
03.08.2023 | 15:45
Cine transmite la tv meciurile retur ale FCSB Farul CFR Cluj si Sepsi din Conference League
FCSB - FC Nordsjaelland ar putea să nu se vadă la tv. Care este motivul.
ADVERTISEMENT

FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi luptă la mijlocul acestei săptămâni pentru calificarea în turul al treilea preliminar din UEFA Conference League. Toate cele patru echipe românești au șanse reale la calificarea în faza următoare. Posturile TV din România au achiziționat drepturile de televizare pentru toate cele patru meciuri de interes pentru români.

Cine transmite la tv meciurile retur ale FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi din Conference League

Prima care intră în scenă la retur este Farul Constanța. Meciul din deplasare al „marinarilor” cu Urartu va avea loc, joi, 3 august, de la ora 19:00. Partida va putea fi urmărită la TV pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Meciul retur a fost câștigat de Farul Constanța, scor 3-2, însă campioana României va avea o misiune dificilă în Armenia. „Centralul” duelului va fi Thomas Gary Owen din Țara Galilor. În cazul unei calificări, Farul va da piept în turul al treilea preliminar cu Flora Talinn, campioana Estoniei.

Sepsi – CSKA Sofia este programat să se dispute joi, 3 august, de la ora 20:00. Partida se vede la TV pe Digi Sport 3 și Prima Sport 3. Prima manșă a „dublei” a fost câștigată de echipa lui Liviu Ciobotariu cu scorul de 2-0. Eldorjan Hamiti, din Albania, va oficia duelul de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

Unde se văd la tv meciurile Adana Demirspor – CFR Cluj și FCSB – CSKA 1948 Sofia

Joi, 3 august, de la ora 21:00, va avea loc duelul retur dintre Adana Demirspor și CFR Cluj. Partida va fi transmisă la tv de Digi Sport 2 și Prima Sport 2. Cele două formații au remizat în prima manșă disputată în Gruia, scor 1-1.

„Centralul „belgian” Nathan Verboomen alături de asistenții Mathias Hillaert și Ruben Wyns vor conduce partida din Turcia. Ultima echipă dinre echipele românești care luptă joi pentru calificare este FCSB.

ADVERTISEMENT

Confruntarea roș-albaștrilor cu CSKA 1948 Sofia va avea loc joi, 3 august, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită la tv pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. Meciul tur a fost câștigat de vicecampioana României, scor 1-0, după golul lui Florinel Coman. Albanezul Juxhin Xhaja va împărți dreptatea pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Posibilele adversare ale FCSB, Farul, CFR Cluj și Sepsi din turul 3 preliminar al Conference League

Farul va da piept cu Flora Talinn în turul al treilea preliminar din Conference League, dacă va trece de Urartu. De cealaltă parte, Sepsi o va înfrunta pe câștigătoarea din „dubla” Torpedo Kutaisi (Georgia)/FC Aktobe (Kazakhstan). FC Aktobe a câștigat meciul tur cu Torpedo Kutaisi, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj o va întâlni pentru un loc în play-off pe învingătoarea din dubla Osijek (Croația)/Zalaegerszeg (Ungaria). În tur, croații s-au impus la limită, scor 1-0. FCSB va avea o misiune mult mai dificilă, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia. În turul al treilea preliminar așteaptă deja FC Nordsjaelland, vicecampioana Danemarcei.

ADVERTISEMENT