Sport

Cine transmite la TV meciurile României de la EURO 2020 de handbal feminin! Programul partidelor

30.11.2020 | 16:25
Cine transmite la TV meciurile Romaniei de la EURO 2020 de handbal feminin Programul partidelor
ADVERTISEMENT

Echipa națională de handbal feminin a României este pregătită să-și înceapă aventura la EURO 2020, iar fanii pot urmări partidele la TV, meciurile urmând să fie transmise de postul Digi Sport.

Selecționerul Bogdan Burcea nu se va putea baza la turneul final pe pivotul Crina Pintea, care a fost testată pozitiv cu coronavirus cu o zi înainte de plecare.

ADVERTISEMENT

Jucătoarea de la CSM București a fost depistată cu Covid-19 la ultimul test efectuat înaintea plecării spre Danemarca, tot atunci fiind pozitivi și maseurii Claudiu Mărășteanu și Cristinel Gâgiu.

Partidele României de la EURO 2020 de handbal feminin se văd la TV pe Digi Sport

Echipa națională de handbal a României va putea fi urmărită la TV la turneul final al EURO 2020, toate meciurile fetelor noastre urmând a fi transmise în direct de postul Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Tricolorele” vor evolua în Grupa D, la Kolding, și va avea ca adversare reprezentativele Germaniei, Poloniei și Norvegiei. Programul de disputare al jocurilor este următorul:

  • 3 decembrie, ora 19:00 – România – Germania
  • 5 decembrie, ora 17:00 – România – Polonia
  • 7 decembrie, ora 21:30 – România – Norvegia
ADVERTISEMENT

Formațiile clasate pe primele trei locuri în cele patru grupe preliminare se vor califica în cea de-a doua fază a grupelor. În cea de-a doua etapă se va intra cu rezultatele înregistrate cu celelalte două formații calificate din grupa preliminară și se vor juca trei partide cu echipele venite din cealaltă grupă. Se vor împerechea grupele A cu B și C cu D. Din grupa C, de unde se vor alege adversarele României, fac parte Olanda, UNgaria, Serbia și Croația.

Campionatul European a fost la un pas să nu se mai joace, după ce Norvegia a renunțat la coorganizare în ultimul moment. Totul a fost posibil, după ce Danemarca și-a asumat întreaga responsabilitate a găzduirii turneului final, dar a impus reguli stricte pentru fiecare delegație.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Crina Pintea, selecționerul Bogdan Burcea a mai renunțat la jucătoarele Alexandra Severin, Andreea Rotaru și Diana Ciucă.Astfel, cele 18 handbaliste care au plecat în Danemarca sunt următoarele:

  • portari: Denisa Dedu (CSM Bucureşti), Yuliya Dumanska (Podravka Koprivnica), Ana-Maria Măzăreanu (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud);
  • extreme dreapta: Laura Moisă (CSM Bucureşti), Sonia Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare);
  • centri: Eliza Buceschi (CS Rapid Bucureşti), Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Ana-Maria Ţicu (SCM Craiova), Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare);
  • extreme stânga: Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Ana Maria Iuganu (SCM Gloria Buzău), Alexandra Dindiligan (HC Zalău);
  • interi dreapta: Laura Popa (CS Rapid Bucureşti), Ana-Maria Savu (SCM Craiova);
  • interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Anca Polocoşer (CS Minaur Baia Mare);
  • pivoţi: Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subţirică-Iovanescu (SCM Gloria Buzău)

Cu două zile înainte de plecare la Campionatul European din Danemarca, jucătoarele de la națională au făcut o  ședință foto, care a durat mai bine de 7 ore. Fetele lui Burcea s-a distrat pe cinste, iar responsabilă cu pozele a fost Lorena Ostase, care a venit cu aparatul foto personal și a imortalizat fiecare moment. Cea mai fotografiată jucătoare a fost căpitanul Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT
Tags: