Sport

Cine transmite la tv Sepsi – Bodo/Glimt din play-off-ul Conference League

Cine transmite la tv Sepsi - Bodo/Glimt, meciul tur din play-off-ul pentru calificarea în grupele UEFA Conference League.
23.08.2023 | 14:16
Cine transmite la tv Sepsi  BodoGlimt din playofful Conference League
Cine transmite la tv Sepsi - Bodo/Glimt, manșa tur a play-off-ului UEFA Conference League. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Sepsi primește vizita lui Bodo/Glimt în prima manșă a play-off-ului UEFA Conference League. Partida de la Sf. Gheorghe va avea loc joi, 24 august, ora 20:00 și va putea fi urmărită în format live video pe FANATIK.RO. Totodată, Sepsi – Bodo/Glimt va fi transmisă în direct la tv pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Cine transmite la tv Sepsi – Bodo/Glimt din play-off-ul Conference League

Sepsi se pregătește de cel mai dificil test din acest sezon al cupelor europene. Pentru a înregistra în permieră performanța de a se califica în grupele unei competiții europene, formația lui Liviu Ciobotariu trebuie să treacă de „dubla” cu Bodo/Glimt.

ADVERTISEMENT

A doua manșă a play-off-ului dintre Sepsi și Bodo/Glimt va avea loc o săptămână mai târziu, joi, 31 august, ora 19:00, în Norvegia. Drepturile de televizare pentru partida de la Sf. Gheorghe au fost achiziționate în România de două posturi tv.

Astfel, meciul tur dintre Sepsi și Bodo/Glimt va putea fi urmărit pe micile ecrane pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1. În precedentele două tururi, echipa lui Liviu Ciobotariu a trecut de CSKA Sofia și FC Aktobe.

ADVERTISEMENT

Bodo/Glimt, lot de două ori mai valoros decât Sepsi

De cealaltă parte, Bodo/Glimt le-a învins în primele două tururi pe Bohemians și Pyunik Erevan. Lider în campionatul Norvegiei înaintea meciului tur cu Sepsi, Bodo/Glimt a impresionat în ultimele două ediții ale cupelor europene.

În sezonul 2021/2022, fosta campioană a Norvegiei a ajuns până în sferturile de finală Conference League, unde a fost eliminată de AS Roma, cea care avea să devină campioană. Nordicii le-au administrat două înfrângeri italienilor, dintre care una usturătoare, scor 6-1, în faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Lotul lui Bodo/Glimt are o cotă de piață ce se ridică la 30.8 milioane de euro, conform Transfermarkt. O valoare de peste două ori mai mare decât cea a lotului lui Sepsi, estimat la 14.6 milioane de euro.

Sepsi, egal înainte de meciul tur cu Bodo/Glimt: „Vrem să scoatem un rezultat pozitiv”

Sepsi a remizat în campionat cu Hermannstadt, scor 1-1, în etapa a 6-a din SuperLiga. Liviu Ciobotariu a declarat la finalul meciului că toată atenția se îndreaptă spre „dubla” cu Bodo/Glimt. Antrenorul român și-a propus să scoată un rezultat pozitiv la meciul de la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Începând din seara asta (n.r. meciul cu Hermannstadt) o să ne concentrăm pe următorul meci. Am câteva informații că sunt o echipă puternică și că marchează multe goluri. O să încep să îi studiez și să îl analizez. Vrem să scoatem un rezultat pozitiv. 

Am fost statici la gol. Nu a fost numai faza respectivă, a fost și una în care puteam să încasăm golul 2. Este un punct pe care l-am acumulat. Avem un parcurs bun. Important este să ne revenim fizic. Reprezentăm România și vrem să o facem bine!”, a declarat Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT