Simona Halep

Cine transmite la TV Simona Halep – Margarita Gasparyan din primul tur de la WTA Madrid 2019

05.05.2019 | 14:15
Cine transmite la TV Simona Halep  Margarita Gasparyan din primul tur de la WTA Madrid 2019

Cine transmite la TV Simona Halep – Margarita Gasparyan din primul tur de la WTA Madrid 2019. Fostul lider mondial începe aventura pe zgură, suprafața ei favorită, dar și cea mai dificilă din acest an, ținând cont de numărul mare de puncte pe care le are de apărat după un 2018 excelent.

Cine transmite la TV Simona Halep – Margarita Gasparyan din primul tur de la WTA Madrid 2019

După ce a avut parte de o primăvară reușită pe hardul american, Simona Halep a debutat în 2019 pe zgură cu ocazia semifinalei de Fed Cup dintre România și Franța. Deși a adus două puncte, ”tricolorele” s-au văzut învinse la Rouen cu 3-2 și astfel, visul celei mai bune jucătoare din România de a cuceri trofeul s-a spulberat. Pentru constănțeancă ar fi trebuit să urmeze turneul de la Stuttgart, dar ea s-a retras din cauza unor probleme la șold, dar și a epuizării psihice din Fed Cup.

În aceste condiții, primul turneu de zgură pentru Simona Halep în acest an va fi WTA Madrid 2019, acolo unde o va întâlni în primul tur pe rusoaica Margarita Gasparyan, într-un meci ce va fi transmis la TV de postul Digi Sport 2. De asemenea, întâlnirea care va începe în jurul orei 16:00, va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până acum în circuitul WTA.

Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid
Simona Halep în timpul unui antrenament la Madrid

Gasparyan este fan Halep

În vârstă de 24 de ani, Margarita Gasparyan este fan Simona Halep, iar după ce cele două s-au antrenat împreună la Australian Open 2019, rusoaica a făcut o postare pe contul de Instagram în care i-a mulțumit româncei: „A fost o adevărată plăcere să mă pot antrena alături de Simona Halep. Îți mulțumesc pentru oportunitate”.

Margarita Gasparyan, adversara Simonei Halep, a acces pe tabloul principal de la WTA Madrid 2019 după ce a trecut prin calificări, acolo unde le-a învins pe nemțoaica Mona Barthel, scor 3-6, 6-1, 6-1, și pe americanca Jennifer Brady, scor 6-4, 7-6 (5). De remarcat că la sfârșitul lunii aprilie, rusoaica s-a întâlnit și cu Mihaela Buzărnescu în turul doi la turneului de la Istanbul și s-a impus surprinzător cu scorul de 1-6, 6-4, 7-5, în ciuda faptului că românca era a doua favorită a competiției.

Tags: