Life

Cine va fi marele câștigător Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut anunțul așteptat de toată lumea

25.02.2021 | 14:47
Cine va fi marele castigator Survivor Romania 2021 Daniel Pavel a facut anuntul asteptat de toata lumea
Cine va fi marele câștigător Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut anunțul așteptat de toată lumea. Sursa foto: stiridiaspora.ro
ADVERTISEMENT

Daniel Pavel a dezvăluit cine va fi marele câștigător al competiției sportive „Survivor România”, spre surprinderea telespectatorilor. Prezentatorul nu a dat un nume, însă a precizat care sunt cei mai buni concurenți, din punctul său de vedere. 

De aproape două luni, Faimoșii și Războinicii încearcă să facă față condiților grele din jungla Dominicană și să-și testeze abilitățile fizice, dar li cele psihice, fiind foarte solicitați de lipsa hranei și probele obositoare.

ADVERTISEMENT

Gazda show-ului a vorbit despre participanții reality show-ului și a selectat câteva persoane care au potențialul de a câștiga marea finală. Persoanele respective se numără și printre cele favorite ale publicului.

Cine va fi marele câștigător Survivor România 2021. Daniel Pavel a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Cătălin Moroșanu, Jador și Culiță Sterp au șansa de a ajunge în marea finală, potrivit declarațiilor oferite de prezentatorul show-ului, care a precizat că doar cei care depășesc condițiile grele și probele sportive sunt cei mai buni.

ADVERTISEMENT

„Concurenții care ajung în Finală sunt cei care vor depăși foamea, frigul, jocurile de culise din fiecare echipă și apoi traseul, asta e ordinea. Cu fiecare joc pierdut, nutrienții scad în corp. E posibil ca echipele care pierd la 6-0, să își revină, așa cum ați văzut.

Motivația e totul. Și noi ne dorim spectacol…Este și presiunea grupului. Nu te joci cu Moroșanu, Jador sau Culiță”, a dezvăluit Daniel Pavel, potrivit kanald.ro.

ADVERTISEMENT

Cum arată o zi de filmare la Survivor România

Daniel Pavel a spus cum arată o zi de filmare a show-ului de la Kanal D. Prezentatorul nu are voie să faccă traseele concurenților și nici să se accidenteze, dar trebuie să fie în permanență cu ochii pe ceilalți. Acesta a spus ce feluri de mâncare primesc echipele, în funcție de rezultatele obținute la probe.

„Eu trebuie să mă țin după ei minut cu minut. Nu am voie să fac traseele să nu mă accidentez, dar în minte le fac. Este un surviving game. E o cursă cu tine însuți. E un set-up de tip film, sunt foarte multe camere, dacă e nevoie mai tragem o dată, e emoția aia. Eu sunt background-ul. E foarte greu să comentez și să nu gâfâi și să ai aerul de credibilitate.

ADVERTISEMENT

Nu câștigă o echipă, nu mănâncă decât cocos sau banană. E totul real. Trebuie să fii echidistant și imparțial cu ei. Este o nebunie pentru că ce nu se vede, este acel freamăt când se așază un nor, când vine ploaia rece, e o tensiune constantă, dar nu trebuie să afectăm concurenții. Îi opresc cu fluierul, îi pornesc cu fluierul, lavaliera cade, se mișcă”, a mai spus Daniel Pavel pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT