Sport

Cine va fi noul primar al Bucureștiului? Dragomir știe cine l-ar putea bate pe Nicușor Dan în 2024

Dumitru Dragomir știe cine e singurul politician care îi poate lua locul lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Noi săgeți către Clotilde Armand.
27.12.2023 | 10:23
Cine va fi noul primar al Bucurestiului Dragomir stie cine lar putea bate pe Nicusor Dan in 2024
Dumitru Dragomir mizează pe Gabriela Firea în cursa pentru Primăria Capitalei. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a lansat o serie de „profeții” pentru anul 2024 la „Max Profețiile lui Mitică”. „Oracolul de la Bălcești” e convins că Gabriela Firea ar câștiga lejer alegerile.

Dumitru Dragomir își pune toți banii pe Gabriela Firea în cursa cu Nicușor Dan: „Dacă o lasă en fanfare așa iese primar. Rachetă!”

Dumitru Dragomir l-a surprins pe Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii „Max Profețiile lui Mitică”: „Dacă o lasă pe doamna Firea en fanfare așa iese primar. Rachetă! Fără discuții. Dacă n-o lasă, oricine vine câștigă Nicușor Dan. Chiar dacă sunt trei primari super dotați pentru Primăria Generală a Capitalei.

ADVERTISEMENT

Negoiță, Piedone și Băluță.  Toți trei sunt super primari. Numai că toți ăștia trei sunt foarte deștepți. Nu pleacă de la locul lor. Dar nu sunt proști. Nu riscă”, mai crede nea Mitică.

Dragomir nu exclude posibilitatea ca decizia prin care Primăria Sectorului 1 i-a demolat gardul hotelului să fi fost influențată mai de sus„Eu am avut așa un diferend cu Nicușor Dan, dar e un tip care nu s-a răzbunat. Putea să se răzbune pe mine, să facă ce a făcut Clotilda (n.r. Clotilde Armand). Era gardul lui. Sau poate a luat hotărârea să-mi dea mie gardul împreună cu ea”.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir acuză un complot împotriva Gabrielei Firea: „Le avea pe toate. De-asta au curățat-o”

Dumitru Dragomir a mai propus un candidat surpriză și consideră că fostul primar al Capitalei a fost „executat” la ordin: „Dacă îl pune pe Burduja, care este un tip foarte deștept, ascultă-mă ce-ți spun. Chiar dacă nu-l știe lumea. Este unul dintre foarte bunii miniștri la această oră. Trebuie să fii însă într-adevăr și cunoscut, să ai notorietate. Doamna Firea le avea pe toate. De-asta au curățat-o, mă!”.

În privința lui Clotilde Armand, Dragomir nu îi dă nicio șansă să câștige al doilea mandat: „Și dacă vine NATO, reține ce-ți spun, nu sunt răutăcios, și vă dați seama că aș putea să vorbesc foarte multe, așa cum m-a jignit domnia sa pe mine, pot și eu să…

ADVERTISEMENT

A încercat să facă rău oamenilor cu notorietate, ca să intre într-un vârtej de-ăsta de negativism și lumea să zică: ‘A, bine i-a făcut lu umflatu’ ăla!’, dar eu n-am marșat pe scandal ca să propulsez. Pentru că și dânsa și domnul Nicușor Dan au nevoie de scandal. Numai scandalul îi mai propulsează. Ai înțeles?”.

„Te mănâncă șobolanii cât pisica! Nu iese niciodată”

Dumitru Dragomir e convins că primarul Sectorului 1 nu a câștigat pe merit alegerile: „Nu, n-are nicio șansă. Dacă NATO vine și o impune… Pentru că ea a fost impusă, ce să mai… A făcut niște greșeli… Vai de mine și de mine. În primul rând n-a putut opri televiziunile care au dat ce s-a întâmplat la alegerea ei. Și lumea…”.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte al LPF este nemulțumit din postura de alegător și locuitor în nordul Capitalei administrat de Clotilde Armand: „Plus de asta, eu stau în Sectorul 1. În Nordului, unde e cel mai select cartier al Bucureștiului. Te mănâncă șobolanii, frate. Mă, dacă-ți spun! Șobolanii cât pisica. Nu iese niciodată. Nicio șansă. Și dacă îi împușcă pe concurenți, cum m-a împușcat pe mine Ponta la Ligă, tot nici locul doi”.

„Max Profețiile lui Mitică” e cea mai urmărit emisiune din online-ul românesc. În fiecare luni, de la 13:30, Dumitru Dragomir discută cele mai importante subiecte alături de Horia Ivanovici DOAR pe FANATIK.RO. Show-ul e apoi miercuri ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

Dumitru Dragomir, profeție despre cine va fi noul primar al Bucureștiului

ADVERTISEMENT