Sport

Ciobotariu, uimit de transformarea lui Dinamo: „Arată ca o echipă mare”

Liviu Ciobotariu este uimit de transformarea lui Dinamo. Fostul antrenor din Ștefan cel Mare i-a lăudat pe „câini” înainte de meciul direct cu Sepsi.
29.07.2023 | 18:09
Ciobotariu uimit de transformarea lui Dinamo Arata ca o echipa mare
Liviu Ciobotariu a avut un discurs fabulos la conferința de presă înainte de Sepsi - FCSB. Foto: captură - Facebook @Sepsi OSK.
ADVERTISEMENT

Sepsi caută să își prelungească seria pozitivă după meciul cu Dinamo, luni, 31 iulie, de la ora 21:30. Echipa antrenată de Liviu Ciobotariu nu a primit gol în primele patru partide oficiale ale noului sezon. La conferința de presă, antrenorul covăsnenilor a lăudat-o pe Dinamo și a vorbit despre problemele de lot.

Liviu Ciobotariu, laude pentru Dinamo: „Arată ca o echipă matură”

Liviu Ciobotariu i-a întors complimentele lui Ovidiu Burcă, după ce antrenorul lui Dinamo l-a lăudat pe tehnicianul venit în această vară pe banca lui Sepsi. „Ciobi” se așteaptă la un stadion plin la meciul dintre Dinamo și Sepsi, însă a anunțat că obiectivul echipei sale este acela de a lua trei puncte.

ADVERTISEMENT

„Întâlnim o echipă foarte bine așezată în teren de Ovidiu Burcă. Aici aș vrea să-l felicit pentru munca pe care o prestează. Chiar dacă sunt o echipă nou-promovată, mie mi se pare că arată ca o echipă matură, o echipă care joacă un fotbal bun. Este clar că ne așteaptă un joc greu. O să fie probabil stadionul plin cum au fost și la celelalte meciuri pe care Dinamo le-au susținut pe teren propriu. 

Cu siguranță că ei își doresc să câștige acest joc pentru că au două etape în care nu au reușit să câștige, dar noi mergem la Dinamo să luăm cele trei puncte. Avem nevoie mare de cele trei puncte. Vrem să arătăm bine atât în campionat, cât și în Conference League. Nu am avut foarte mult timp la dispoziție să pregătesc acest joc. Ieri ne-am întors de la Sofia”, a declarat Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Sepsi, două absențe importante pentru meciul cu Dinamo: „Nu îl putem folosi”

Liviu Ciobotariu nu se va putea baza la meciul cu Dinamo pe Jonathan Rodriguez, accidentat în meciul câștigat de Sepsi, scor 1-0 cu FCU 1948 Craiova. Laszlo Dioszegi a dat detalii despre accidentare la FANATIK SUPERLIGA, iar mijlocașul va sta pe bară aproximativ o lună.

Totodată, Cosmin Matei este indisponibil, după cartonașul roșu văzut direct în meciul cu oltenii. „A trebuit să recuperăm jucătorii din punct de vedere fizic și aici mă refer la cei care au jucat. Ne mai rămâne o zi la dispoziție, dar vrem să facem un rezultat pozitiv. În primul rând, vrem să rămânem în plutonul fruntaș și fiecare meci este important pentru noi, avem nevoie de puncte.

ADVERTISEMENT

În al doilea la rând, ne dorim să câștigăm pentru că ar fi ideal pentru moralul jucătorilor să avem un parcurs bun și în campionat și să ne prindă jocul cu CSKA într-un moral bun. Stăm bine în ceea ce înseamnă moralul jucătorilor. Am discutat cu băieții. E clar că va trebui să trecem de la o stare la alta, de la euforie la concentrare pentru următorul joc.

Dar nu-mi fac niciun fel de problemă pentru că jucătorii sunt foarte ok și sunt conștienți că orice joc oficial este important pentru noi. Avem ceva probleme. Nu este niciun secret. Rodriguez este accidentat și nu îl putem folosi, Cosmin Matei este suspendat pentru acest joc. Dar avem un lot echilibrat, putem să folosim orice jucător pentru că valoarea dintre jucători este apropiată. Toată lumea a făcut pregătire la fel”, a mai declarat Liviu Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Roland Varga, eroul lui Sepsi la Sofia: „Poate fi o sursă de energie pentru noi”

Roland Varga a marcat al doilea gol al lui Sepsi cu CSKA Sofia, scor 2-0 în turul al doilea preliminar din UEFA Conference League. Atacantul consideră că rezultatul pozitiv de la Sofia poate fi o sursă de încredere pentru jucătorii lui Liviu Ciobotariu.

„Am făcut un meci foarte bun la Sofia, ceea ce poate fi o sursă de energie pentru noi. Am ajuns ieri acasă, am avut refacere, astăzi un antrenament și vom mai avea mâine încă unul, iar luni vom lupta pentru a obține cele trei puncte la București.

Avem patru puncte după două etape, se poate spune că este un început bun și trebuie neapărat să obținem aceste trei puncte luni”, a spus Roland Varga.

ADVERTISEMENT