Sport

Ciprian Marica, precaut după Farul – Sheriff 1-0: „E loc de mai bine”

Ciprian Marica este precaut după duelul câștigat de Farul Constanța pe teren propriu cu Sheriff Tiraspol, scor 1-0.
12.07.2023 | 23:15
Ciprian Marica precaut dupa Farul  Sheriff 10 E loc de mai bine
Ciprian Marica, precaut după Farul - Sheriff. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica este de părere că victoria a fost meritată, însă îi avertizează pe jucătorii „marinarilor” că trebuie să fie atenți, chiar dacă intră cu un avantaj de un gol în partida retur de la Tiraspol.

Ciprian Marica, precaut după Farul – Sheriff

Ciprian Marica este precaut după victoria obținută de Farul în duelul cu Sheriff Tiraspol și a spus că toți jucătorii trebuie să arate că merită să joace la Farul: „E o victorie meritată, suntem mulțumiți că am câștigat acest joc și că ne dă prima șansă în meciul retur.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna e loc de mai bine. Avem de recuperat forma fizică, potența, vigoarea din finalul sezonului, dar suntem pe drumul cel bun. Va fi nevoie de toți jucătorii, îmi doresc ca toți care joacă să demonstreze că merită și că vor să joace la Farul”.

„Din punct de vedere al securității, UEFA se ocupă de tot ca meciul să se desfășoare în cele mai bune condiții. Ne dorim să ne calificăm și ne dorim să jucăm pe un stadion mai mare.

ADVERTISEMENT

Ne dorim să jucăm pe Ghencea, acolo unde ar încăpea mai multe persoane. Suntem în discuție cu mai multe cluburi, așa că până când clubul nu se înțelege cu jucătorul, nu putem să vorbim mai nimic”, a mai spus Ciprian Marica.

„A fost o victorie meritată!”

Viorel Moldovan a vorbit și el la finalul meciului dintre Farul și Sheriff, fiind de părere că victoria campioanei României a fost meritată: „Comparativ cu jocul precedent al Farului din Supercupa României, a ridicat puțin mai mult nivelul. S-a prezentat destul de bine după recuperarea anumitor elemente din primul 11. O victorie meritată.

ADVERTISEMENT

A controlat jocul per total, a avut ocazii importante. Deja în minutul 3 își puteau face meciul mult mai ușor dacă Mazilu marca. Mazilu a mai avut o ocazie, când a încercat să dribleze, dar a fost blocat”.

„E clar că după gol s-au retras deliberat, au lăsat inițiativa celor de la Sheriff. Cei de la Tiraspol au avut câteva ocazii, cea mai mare a fost a lui Garananga, care a șutat în forță, pe direcția lui Aioani.

ADVERTISEMENT

Putea să plaseze oriunde, dar se vede că nu are finețe în fața porții fiind fundaș. Până la urmă, 1-0 este un rezultat de calificare, foarte bun. Te duci cu acest avantaj minim, într-adevăr, dar este în avantajul Farului.

Cel mai bun a fost Kiki, mi-a plăcut foarte mult. A fost peste tot. Și în prima repriză a ajuns de câteva ori la finalizare, drept dovadă că a și marcat, a insistat la acea acțiune”, a mai spus Viorel Moldovan, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT