Sport

Ciprian Marica, răspuns dur pentru Gigi Becali, după ce FCSB a anunțat că-l dorește pe Louis Munteanu: „Așa înțeleg unii să joace”

Ciprian Marica, acționarul Farului, i-a răspuns dur lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB a dezvăluit public că și-l dorește pe Louis Munteanu.
09.04.2024 | 21:48
Ciprian Marica raspuns dur pentru Gigi Becali dupa ce FCSB a anuntat cal doreste pe Louis Munteanu Asa inteleg unii sa joace
Ciprian Marica nu este de acord cu interesul celor de la FCSB în plin play-off pentru Louis Munteanu. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a denunțat planurile echipei sale pentru campania de transferuri în ceea ce privește sezonul următor. Aproape campion în SuperLigă, la 10 puncte distanță, Becali și-a trasat deja țintele.

“Nu este Fair-Play”

Printre fotbaliștii pe care-i dorește se află și fotbalistul Fiorentinei, împrumutat în acest moment la Farul, Louis Munteanu. Vorbele latifundiarului nu au picat tocmai bine oficialilor de la formația constănțeană.

ADVERTISEMENT

Acționarul Farului, Ciprian Marica, a luat cuvântul și i-a răspuns lui Gigi Becali după ce acesta s-a arătat interesat de serviciile unui fotbalist al echipei sale. Tonul fostului internațional a fost mai degrabă unul dulce-acrișor, nicidecum unul acid.

Rapid și FCSB, pe urmele lui Louis Munteanu!

Ex-jucătorul FCSB-ului consideră că este o onoare pentru jucător și echipă că Louis Munteanu este curtat de două dintre cele mai bune echipe ale campionatului. Atacantul se află și pe lista lui Dan Șucu pentru a ajunge la Rapid.

ADVERTISEMENT

“Pentru Louis Munteanu trebuie să fie o onoare faptul că e căutat și există interes în continuare pentru el. Și trebuie să fie în formă maximă în acest play-off, să joace cât mai bine în tricoul Farului.

Pe de altă parte, nu este normal ce se întâmplă cu aceste declarații (n.r. ale lui Gigi Becali). Nu este fair-play față de celelalte echipe! A fost și interesul Rapidului pentru Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

Dar dacă așa înțeleg unii să joace… fiecare înțelege cum vrea această situație creată”, a declarat Ciprian Marica, conform Prosport, după ce Gigi Becali a spus în mod public că și-l dorește pe Munteanu.

Entuziasmat de victoria clară împotriva Universității Craiova, finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1 ce jucători își dorește din sezonul următor, pentru accesul în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

„Louis Munteanu ne interesează. Am luat legătura cu el. Cu Alibec am vorbit. A vorbit și Coman la națională. Mai sunt și din România doi jucători, nu vă mai spun acum”, a fost declarația lui Becali.

ADVERTISEMENT