Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Louis Munteanu la Rapid! Șucu și Angelescu vor să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”. Exclusiv

Louis Munteanu este principala ţintă a Rapidului în perioada de mercato. Anunţul a fost făcut în direct la FANATIK SUPERLIGA de finanţatorul Victor Angelescu.
18.03.2024 | 12:19
Louis Munteanu la Rapid Sucu si Angelescu vor sai dea lovitura lui Gigi Becali E tinta noastra la vara Exclusiv
Louis Munteanu la Rapid?! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Louis Munteanu a marcat o “dublă” pe Giuleşti care a adus o primă victorie Farului în play-off-ul din SuperLiga. Atacantul se va întoarce în vară la Fiorentina, dar este dorit de mai multe echipe din SuperLiga.

Louis Munteanu la Rapid! Șucu vrea să-i dea lovitura lui Gigi Becali. „E ținta noastră la vară”

Rapid este ultima formaţie înscrisă în cursa pentru semnătura lui Munteanu. Victor Angelescu a anunţat la FANATIK SUPERLIGA că Rapid îl doreşte pe Louis Munteanu din vară, ca înlocuitor pentru Rrahmani:

ADVERTISEMENT

“Să vă spun realitatea, noi chiar ni-l dorim pe Louis Munteanu. Este unul dintre cei mai valoroşi jucători. Normal că ni-l dorim, este ţinta noastră pentru vară. Mai ales dacă Albion Rrrahmani va pleca.

Nu pot să intru în discuţii, suntem interesaţi de el. El nu ţine de Farul, trebuie să vorbim cu cei de la Fiorentina. Mai sunt şi alte cluburi interesate, dar noi vom încerca să îl aducem. 

ADVERTISEMENT

“Nu am ieşit public înaintea meciului cu Farul să spunem că îl dorim!”

Este o ţintă clară pentru noi, a demonstrat că este unul dintre cei mai valoroşi atacanţi, este tânăr. Poate să facă uşor parte din proiectul Rapidului. Repet, nu am venit înaintea meciului cu Farul că ni-l dorim. 

Aţi văzut, a venit Louis Munteanu şi ne-a dat două goluri. Nu este frumos nici pentru Farul, nici pentru competiţie să anunţi înaintea meciului. Sunt nişte lucruri pe care nu le faci.

ADVERTISEMENT

Pe Rrahmani ar putea fi greu să îl ţinem la ce cifre are. Dar chiar şi dacă nu pleacă Rrahmani, mai avem încă un atacant, iar Louis Munteanu poate să joace şi în bandă. 

Este un jucător român, polivalent, tânăr, jucător de naţională. Normal că suntem interesaţi de el, dar nu mi se pare normal să facem public înaintea meciului direct cu Farul”, a spus Victor Angelescu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl vrea şi el pe atacant: “Trebuie să vorbesc cu Gică!”

În urmă cu o lună, Gigi Becali a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că îl vrea pe Louis Munteanu. Patronul FCSB l-a sunat pe Gică Hagi pentru transfer, spunând că va negocia cu Fiorentina dacă “naşul” îşi dă acordul:

“Ăla este al lui, chiar dacă e al Fiorentinei. Nu pot să fac nişte negocieri fără aprobarea lui Gică Hagi. Sunt nişte legi nescrise. Mie îmi place de el, dar trebuie să vorbesc cu Gică dacă vrea el.

Vreau să îmi dea voie să vorbesc cu Fiorentina pentru el. Eu voiam să fac aşa: «Băi, Gică, îl iei tu, dau eu banii şi mi-l dai mie împrumut». Dacă vreau să-l iau eu, cere mulţi bani, dacă vrei să îl iei, nu cere mult”, a spus Gigi Becali.

Louis Munteanu la Rapid?! Șucu și Angelescu vor să-i dea lovitura lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT