Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Marica şi-a numit urmaşul la naţionala României: “E peste Alibec! Singurul care are stofă”

Ciprian Marica crede că Denis Drăguș este jucătorul de care are nevoie echipa națională.
15.10.2023 | 17:52
Ciprian Marica sia numit urmasul la nationala Romaniei E peste Alibec Singurul care are stofa
Denis Drăguș., noul Ciprian Marica la echipa națională. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a găsit noul atacant al echipei naționale, după egalul cu Belarus, scor 0-0. În ciuda lipsei de eficiență din atacul naționalei, fostul jucător a remarcat un atacant.

Denis Drăguș, speranța lui Ciprian Marica

Ciprian Marica a fost impresionat de prestația lui Denis Drăguș, despre care spune că, deși nu a avut realizări ofensive importante, a reușit să arate că are că are calități și poate fi un jucător care să facă senzație la națională.

ADVERTISEMENT

E clar că tot ce se întâmplă în compartimentul ofensiv pare a fi la voia întâmplării, ne bazăm foarte mult pe calitatea jucătorilor, pe cunoștințele lor.

Nu ave niște trasee, nu avem o idee clară de joc. Mi-a plăcut Drăguș, mi-a plăcut determinarea lui și faptul că s-a luptat. Ăsta e numărul 9 pe car îl căutăm. Chiar dacă a făcut un joc slab, chiar dacă a făcut un joc slab , chiar dacă nu a avut realizări, dar are calitate.

ADVERTISEMENT

Drăguș mi se pare numărul 9 care are calitate. Poate fi un nouar așa cum aveam noi la echipa națională. Mi s-a părut că are calitate și că are viteză și forță, tehnică destul de bună. Poate crește.

Ne dorim un atacant la care să vedem calitățile astea. Trebuie pus în valoare. El este cel care poate juca vârf împins la echipa națională. Nu văd altul.

ADVERTISEMENT

Mi se pare peste Alibec, sincer, i-aș da toată încrederea, l-aș susține. E singurul atacant care are stofă”, a spus Ciprian Marica la FANATIK SUPERLIGA.

Denis Drăguș are cinci selecții și două goluri la echipa națională, pentru care a debutat în 2018. Joacă la Gaziantep, în Turcia, sub comanda lui Marius Șumudică, fiind împrumutat de la Standard Liege.

ADVERTISEMENT

A crescut în Academia Hagi, iar ”regele” îl vindea în 2019 la Standard Liege pentru 1.8 milioane de euro. A jucat și în Italia, împrumutat, la Crotone și Genoa.

Este fiul lui Mihai Drăguș, fost atacant trecut pe la FC Buzău, Dinamo, FC Argeș, Suwon Bluewings (Coreea de Sud), Torpedo Moskau și Lokomotiv Novgorod (Rusia).

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Atacantul apreciat de Ciprian Marica

ADVERTISEMENT
1,47 este cota EXCLUSIVĂ Casa Pariurilor pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul România - Andorra