Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, despre lacrimile lui Drăguș: “Era ceapă la marginea terenului!”

Cornel Dinu a făcut o analiză dură a jocului României la FANATIK SUPERLIGA și s-a amuzat pe seama lacrimilor vărsate de Denis Drăguș după meciul cu Belarus.
13.10.2023 | 21:35
Cornel Dinu despre lacrimile lui Dragus Era ceapa la marginea terenului
Cornel Dinu a făcut o analiză dură a jocului României la FANATIK SUPERLIGA și s-a amuzat pe seama lacrimilor vărsate de Denis Drăguș după meciul cu Belarus. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Tricolorii” au făcut o nouă partidă sub așteptări și au terminat doar 0-0 la Budapesta în fața modestei Belarus. Elevii lui Edi Iordănescu au ratat ocazia să urce pe primul loc, dar păstrează șanse de calificare la Euro 2024.

Lacrimile lui Drăguș nu l-au impresionat pe Cornel Dinu

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Cornel Dinu l-a ironizat pe atacantul Denis Drăguș care a avut lacrimi în ochi la interviul acordat la finalul întâlnirii cu Belarus.

ADVERTISEMENT

”Cred că era ceapă pe marginea terenului. La Budapesta se consumă multă ceapă, fac gulaș și asta consumă multă ceapă. Nu se poate, când joci cu doi jucători de maniera asta, trebuie să pregătești. Joacă în cuplu, joacă în tandem, trebuie să-i bagi într-un triunghi, eventual cu Stanciu, să faci niște combinații.

Sigur că nu ai mult timp, dar ca să-i așezi în fiecare zi tehnic la Mogoșoaia acolo, să faci cu ei dezvoltarea asta a fotbalului este foarte simplu. Îți ia 30-45 de minute la fiecare antrenament. Creezi totuși niște automatisme de joc, îi pui în valoare, le explici pe tablă.

ADVERTISEMENT

Nu cred că o să avem probleme cu Andorra. Avem șanse de calificare și ne ajută războiul din toate punctele de vedere. Este adevărat că suntem invincibili, dar dacă stai și te gândești cu cine am jucat, cum am jucat și ce inadvertențe…

La noi se spune că tochitura e bună, dar e făcută din carne d-aia, carne d-aia, carcaletele, mai pui puțin vermut, mai pui puțin vin, pui de toate, poți să mergi cu asemănarea și să zici că la un moment dat o echipă este un conglomerat de calități, dar de data aceasta am reușit din nou o ciulama de echipă care te pune din toate punctele de vedere pe gânduri”, a declarat Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dezvăluiri din culise după Belarus – România 0-0

Despre lacrimile lui Denis Drăguș și capetele plecate ale jucătorilor echipei naționale a vorbit și jurnalistul Cristi Coste în relatarea telefonică de la Budapesta pe care a avut-o la FANATIK SUPERLIGA.

”După meci am văzut niște jucători care au mers cu capetele plecate spre vestiar, ziceai că s-a terminat fotbalul pentru ei. Cam aceasta era senzația. Și la conferința de presă, și la interviuri am văzut un selecționer supărat, dar care parcă a trecut peste stresul meciului.

ADVERTISEMENT

După fluierul final, Louis Munteanu era atât de supărat că a dat cu pumnii de iarbă, Drăguș, l-ați văzut și la zona mixtă la declarații, avea lacrimi în ochi. Nu înțeleg de ce. Erau niște jucători de parcă se terminase ultimul meci din campanie și cu acest 0-0 am ratat calificarea. Aceasta a fost senzația pe care am avut-o privindu-i”, a povestit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Glume pe seama lui Drăguș

ADVERTISEMENT