News

Circulația a fost oprită, după tragediile din Crevedia și Alba. Care sunt rutele ocolitoare

Tragediile care s-a produs în acest weekend au perturbat inclusiv traficul rutier, în zonele afectate.
27.08.2023 | 12:39
Circulatia a fost oprita dupa tragediile din Crevedia si Alba Care sunt rutele ocolitoare
Explozia violentă de la Crevedia a perturbat traficul lângă București / Foto: Octav Ganea / Inquam Photos
ADVERTISEMENT

Circulația a fost oprită în zonele afectate de explozia de la Crevedia și de accidentul auto grav din județul Alba, soldat cu trei morți și trei răniți.

Trafic deviat din cauza exploziei de la Crevedia

Duminică dimineața, Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat că DN 1A București-Ploiești a fost blocat pentru a se permite lichidarea totală a incendiului. Astfel, circulația a fost oprită în dreptul localității Crevedia, acolo unde sâmbătă a avut loc o deflagrație.

ADVERTISEMENT

Șoferii care tranzitează această zonă pot folosi o rută ocolitoare. Astfel, pe sensul către Ploiești, traficul este deviat prin DC 77A – DJ 701B – DN 7 Tărtășești. Pe sensul către București, conducătorii auto pot apela la ruta DJ 101B Periș – Tâncăbești – DN1.

Cercetări în desfășurare, în cazul accidentului tragic din județul Alba

La Sântimbru, jud Alba, traficul rutier este blocat pe ambele sensuri, potrivit Antena 3. În cursul nopții, aici a avut loc un grav accident de circulație, care s-a soldat cu trei morți și trei răniți.

ADVERTISEMENT

Șoferul avea 19 ani și se afla sub influența alcoolului, în timp ce victimele aveau vârste suprinse între 17 și 25 de ani. Și în acest caz, polițiștii au decis să oprească circulația pe DN1 Sebeș-Turda, pentru a putea efectua cerectări la fața locului.

Perturbări de trafic din cauza ceții și a caniculei

Acestea nu sunt singurele evenimente care au determinat blocarea circulației. Pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, în dreptul kilometrului 181, pe raza localității Bujoreni, traficul rutier a fost oprit, după ce un autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă. Șoferul a fugit de la fața locului și și-a abandonat mașina.

ADVERTISEMENT

Duminică dimineața, Centrul Infotrafic a anunțat că circulația se desfășoară în condiții speciale pe A2 București Constanța, după ce în zona podurilor Fetești și Cernavodă s-au înregistrat scăderi de vizibilitate la sub 300 de metri, din cauza ceții.

În plus, intervalul orar 11:00 – 20:00, va fi interzisă circulația autovehiculelor cu masă totală mai mare de 7,5 tone, din cauza avertizărilor de caniculă.

ADVERTISEMENT

Măsura a fost luată pentru a proteja asfaltul și se aplică pe drumurile naționale, expres sau autostrăzi din mai multe județe ale țării, inclusiv București și Ilfov.

ADVERTISEMENT
Tags: