News

Circulație blocată în Cluj pentru o cerere în căsătorie. Cum a procedat viitorul mire. Video

Circulația a fost blocată în Cluj, după ce un tânăr din Bunești, șofer de camion, a ținut neapărat să-și ceară iubita în căsătorie.
11.01.2023 | 23:57
Circulatie blocata in Cluj pentru o cerere in casatorie Cum a procedat viitorul mire Video
Cerere în căsătorie inedită în Cluj. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

Individul a blocat circulația cu ajutorul mai multor colegi, care au lipit pe mașinile lor mesaje pe care scria ”vrei să fii soția mea?”, după care s-au așezat toți pe marginea drumului.

Un bărbat a blocat circulația în Cluj pentru o cerere de căsătorie

Complice a fost o prietenă a femeii care se afla în mașină cu viitoarea mireasă, care i-a comunicat îndrăgostitului când se apropie de locul unde se aflau camioanele. CLICK AICI PENTRU VIEO

ADVERTISEMENT

Când a primit semnalul, bărbatul și prietenii săi au blocat drumul cu camioanele și i-au adresat întrebarea magică, la care femeia a răspuns ”DA”.

La finele lunii decembrie, un bărbat din Timișoara punea la rândul său în aplicare un plan romantic de cerere în căsătorie a femeii iubite. De data aceasta era vorba de un angajat ISU, care și-a cerut iubita de nevastă în seara de Crăciun.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în Piața Victoriei, sub privirile pompierilor și ale trecătorilor. Practic, în sprijinul sublocotenentului Radu Anton au venit colegii, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara.

Întregul eveniment a fost cu adevărat special pentru cei doi amorezați, mai ales că cererea în căsătorie s-a făcut în aplauzele prietenilor și colegilor de muncă, dintr-un domeniu drag, cel al salvării de oameni.

ADVERTISEMENT

”Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit.

Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!”, transmiteau reprezentanții ISU Timiș.

ADVERTISEMENT

Desigur, și în acest caz povestea acestor tineri a fost una cu final fericit, pentru că tânăra iubită a acceptat fără să stea pe gânduri cererea în căsătorie, în aplauzele tuturor.

ADVERTISEMENT