News

Un pompier din Timișoara și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul orașului. Colegii au venit cu autospecialele de intervenție

Un ofițer din ISU Timiș a decis să-și ceară iubita de nevastă în ziua de Ajun, iar colegii săi pompieri i-au fost complici.
25.12.2022 | 19:13
Un pompier din Timisoara sia cerut iubita in casatorie in mijlocul orasului Colegii au venit cu autospecialele de interventie
Sublocotentul de la ISU Timiș și logodnica lui/ Sursă: Facebook - ISU Timiș
ADVERTISEMENT

Cererea de căsătorie a fost făcută în timpul serviciului, în mijlocul orașului Timișoara, sub pretextul executării unei misiuni, astfel încât la eveniment au asistat și colegii sublocotentului Radu Anton, proaspătul logodit.

Pompierii timișoreni au executat în Ajunul Crăciunului o serie de misiuni preventive, pentru asigurarea măsurilor de siguranță la evenimente cu un public numeros.

ADVERTISEMENT

Însă misiunea a fost folosită ca pretext de către sublocotentul Radu Anton pentru a-și cere iubita în căsătorie de față cu colegii de serviciu care au venit cu autospecialele din dotare pentru asigurarea decorului.

Episodul a fost relatat în detaliu pe pagina de Facebook a ISU Timiș:

În această seară, în timp ce efectuau o misiune de asigurare a măsurilor specifice la Târgul de Crăciun, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, i-au venit în sprijin colegului nostru sublocotenent Radu Anton. Acesta a decis ca în această seară minunată să își ceară prietena de soție.

ADVERTISEMENT

Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit.

Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!

ADVERTISEMENT

Acest gen de comportament are antecedente printre pompierii din Timișoara. Site-ul tion.ro amintește că un alt sublocotent, care la festivitățile de 1 Decembrie din oraș a condus garda portdrapelului ISU Timiș, și-a cerut iubita de nevastă de față cu colegii săi, după încheierea defilării.

Tot la Timișoara, un alt pompier a folosit furtunuri pe a scrie pe un acoperiș „Vrei să fii soția mea?”, destinatara întrebării fiindu-i colegă de muncă.

ADVERTISEMENT
Tags:
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Gașca Zurli se destramă. Cine și-a anunțat retragerea
Mihaela Rădulescu, scoasă din minți de iubit. Mesajul care a „încremenit-o”
Mihaela Rădulescu, scoasă din minți de iubit. Mesajul care a „încremenit-o”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu...
Ce etnie avea, de fapt, Iisus Hristos! Foarte puțină lume știe asta. Cu toții am crezut altceva, însă adevărul este uimitor!
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el