News

Un pompier din Timișoara și-a cerut iubita în căsătorie în mijlocul orașului. Colegii au venit cu autospecialele de intervenție

Un ofițer din ISU Timiș a decis să-și ceară iubita de nevastă în ziua de Ajun, iar colegii săi pompieri i-au fost complici.
25.12.2022 | 19:13
Un pompier din Timisoara sia cerut iubita in casatorie in mijlocul orasului Colegii au venit cu autospecialele de interventie
Sublocotentul de la ISU Timiș și logodnica lui/ Sursă: Facebook - ISU Timiș
ADVERTISEMENT

Cererea de căsătorie a fost făcută în timpul serviciului, în mijlocul orașului Timișoara, sub pretextul executării unei misiuni, astfel încât la eveniment au asistat și colegii sublocotentului Radu Anton, proaspătul logodit.

Pompierii timișoreni au executat în Ajunul Crăciunului o serie de misiuni preventive, pentru asigurarea măsurilor de siguranță la evenimente cu un public numeros.

ADVERTISEMENT

Însă misiunea a fost folosită ca pretext de către sublocotentul Radu Anton pentru a-și cere iubita în căsătorie de față cu colegii de serviciu care au venit cu autospecialele din dotare pentru asigurarea decorului.

Episodul a fost relatat în detaliu pe pagina de Facebook a ISU Timiș:

În această seară, în timp ce efectuau o misiune de asigurare a măsurilor specifice la Târgul de Crăciun, pompierii din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Timișoara, i-au venit în sprijin colegului nostru sublocotenent Radu Anton. Acesta a decis ca în această seară minunată să își ceară prietena de soție.

ADVERTISEMENT

Și pentru că Gabriela a fost ani de zile un voluntar activ în cadrul inspectoratului, niciun decor nu putea fi mai potrivit pentru acest eveniment important, decât autospecialele de intervenție și colegii pompieri care au aplaudat emoționați deznodământul fericit.

Felicitări, Radu și Gabriela! Vă dorim un viitor fericit împreună și să vă îndepliniți mai departe misiunea voastră de a salva vieți!

ADVERTISEMENT

Acest gen de comportament are antecedente printre pompierii din Timișoara. Site-ul tion.ro amintește că un alt sublocotent, care la festivitățile de 1 Decembrie din oraș a condus garda portdrapelului ISU Timiș, și-a cerut iubita de nevastă de față cu colegii săi, după încheierea defilării.

Tot la Timișoara, un alt pompier a folosit furtunuri pe a scrie pe un acoperiș „Vrei să fii soția mea?”, destinatara întrebării fiindu-i colegă de muncă.

ADVERTISEMENT
Tags: