Life

Claudia Pătrășcanu, după escapada lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: ”Asta în loc să își vadă copiii”

17.05.2021 | 15:11
Claudia Patrascanu dupa escapada lui Gabi Badalau cu Bianca Dragusanu Asta in loc sa isi vada copiii
Claudia Patrascanu, noi contre cu Gabi Badalau din cauza copiilor Sursa foto: Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu e revoltată după ce Gabi Bădălău ar fi preferat compania Biancăi Drăgușanu în locul copiilor său în acest weekend.

Claudia Pătrășcanu a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre ce s-a întâmplat în acest weekend, atunci când Gabi Bădălău ar fi trebuit să se ocupe de copiii lor, dar, de fapt, pare să își fi petrecut timpul cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu l-a făcut praf pe Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu recunoaște că a fost siderată în momentul în care, în acest weekend, Gabi Bădălău a decis să nu se vadă cu copiii lor, fără să ofere explicații, acestea apărând abia după ce escapada lui ar fi fost deconspirată de presă.

”Vineri a vorbit cu copiii, le-a spus că dacă ei nu vor să meargă la Bolintin, la el acasă, nici el nu vrea să îi vadă. Apoi, sâmbătă, a anulat întâlnirea cu ei, era weekendul în care, teoretic, conform deciziei instanței, avea dreptul să îi viziteze. Dar nu a mai vrut, ei erau pregătiți, aveau bagajele făcute, totul pentru a se vedea cu tatăl lor. Am rămas eu cu ei, am reușit să le umplu timpul, să îi distrez, să îi fac să uite că aveau planuri alături de tatăl lor”, a spus, pentru FANATIK, Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Iar explicația, ne-a dezvăluit Claudia Pătrășcanu, a apărut în această dimineață, odată cu apariția unor articole în presă despre o presupusă escapadă a lui Gabi Bădălău în compania celebrei Bianca Drăgușanu.

”Probabil a avut o altă treabă și a preferat să se vadă cu alți oameni, asta în loc să își vadă copiii. Culmea, gesturile lui vin după ce s-a plâns de ordonanța președințială care i-a permis să își vadă copiii în două weekenduri pe lună, spunea că e prea puțin. Iar acum nici măcar nu vine să îi vadă”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu: ”Nu înțeleg ce vrea Gabi Bădălău”

Claudia Pătrășcanu a recunoscut că, momentan, nu reușește să îl înțeleagă pe bărbatul alături de care are doi copii, în ciuda tuturor eforturilor ei de a-l implica în viața micuților.

”Eu, personal, fac tot ce pot pentru a-l implica pe tatăl lor în viața copiilor, știu că au nevoie de și tată, și de mamă. Din păcate, nu înțeleg ce vrea Gabi Bădălău să facă cu ei, singura impresie pe care mi-o lasă este că, de fapt, nu vrea să se ocupe de copii, că fuge de responabilitatea aceasta”, a spus, pentru FANATIK, Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT
Claudia Patrascanu
Claudia Patrascanu, suparata pe Gabi Badalau dupa ce acesta a uitat de copii Sursa foto: Instagram

Mai mult, spune revoltată Claudia Pătrășcanu, cererile adresate instanței de bărbatul de care s-a despărțit acum mai bine de doi ani i se par absurde.

ADVERTISEMENT

”Tatăl copiilor vrea ca micuții să meargă, o dată pe săptămână, la psiholog, pentru alienare parentală. Dar, de fapt, nu copiii au nevoie de psiholog, ci, zic eu, el ar avea… Copiii sunt în regulă, el în schimb duce o viață agitată”, spune Claudia Pătrășcanu.

În altă ordine de idei, este convinsă Claudia Pătrășcanu, Gabi Bădălău, în momentul în care se va finaliza procesul de divorț, nu va mai lua legătura cu cei doi copii pe care îi are.

”El, de fapt, nu vrea copiii, vrea doar să se răzbune pe mine. Când se va finaliza procesul probabil că nici nu îi va mai căuta. Așa simt eu, acum este totul de fațadă, dar după divorț lucrurile se vor schimba, și nu în bine. Păi dacă acum, în timpul divorțului, el nu își face timp pentru copii, cum își va face în momentul în care nu va mai avea nimic de demonstrat?”, mai spune, mâhnită, Claudia Pătărșcanu.

Claudia Pătrășcanu nu o vrea pe Bianca Drăgușanu în preajma copiilor

Presupusa escapada a lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu, spune Claudia Pătrășcanu, nu o deranjează deloc decât prin prisma faptului că din cauza vedetei tatăl și-a ignorat copiii.

”Despre acea doamnă nu prea vreau să vorbesc, nu mă interesează viața ei. E adevărat, nu o vreau nici în preajma copiilor mei, mai ales că am aflat multe lucruri despre ea, despre comportamentul ei, iar eu vreau să le ofer copiilor mei alte exemple”, mai spune, pentru FANATIK, Claudia Pătrășcanu.