Life

Claudia Pătrășcanu, noua concurentă de la Survivor România? Vestea i-a uimit pe toți: „Sunt o mare luptătoare”

23.02.2021 | 16:14
Claudia Patrascanu noua concurenta de la Survivor Romania Vestea ia uimit pe toti Sunt o mare luptatoare
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu ar putea fi noua concurentă de la Survivor România, iar fosta nevastă a lui Gabi Bădălău ia cât se poate de serios oferta pe care a primit-o de la Kanal D.

Cântăreața a scris pe contul ei de Instagram că a fost contactată de turci pentru a face parte din proiectul care doboară audiențele și nu ar spune nu unei astfel de experiențe.

ADVERTISEMENT

Pătrășcanu spune că poate dovedi în acest show că este cu adevărat o luptătoare, uimind pe toată lumea cu acest anunț.

Claudia Pătrășcanu vrea la Survivor România

„În acest moment,mă gândesc serios la propunerea pe care echipa Survivor România mi au lansat-o… Sunt o mare luptătoare, o fire puternică și chiar sportivă…  Este o mare provocare pentru mine și sunt convinsă că voi reuși oriunde, oricând.

ADVERTISEMENT

Am doi băieți minunați pentru care mi-aș fi dorit să fiu acolo anul acesta, însă cred că niciodată nu-i prea târziu pentru nimic și sigur îmi vor păstra locul când totul se va așeza în viața mea!”, a scris Claudia Pătrășcanu pe Instagram lăsând să se înțeleagă aă a refuzat oferta, dar că ar fi dispusă să concureze mai târziu, ca rezervă sau chiar în sezonul următor.

Divorțul de Gabi Bădălău i-a adus vizibilitate în spațiul public

Show-ul de la Kanal D atrage vedetele ca muștele și este unul dintre cele mai puternice proiecte de televiziune ca vizibilitate la această oră.

ADVERTISEMENT

Numele Claudiei Pătrășcanu a început să sune din nou în presa mondenă odată cu despărțirea de Gabi Bădălău și întregul scandal apărut în urma acestui divorț, ajungându-se la tot felul de acuzații din ambele tabere.

Rămâne de văzut dacă fosta nevastă a lui Bădălău va ajunge în Republica Dominicană în acest sezon sau în cel de-al treilea, având în vedere că artista este ferm hotărâtă să accepte oferta turcilor, însă totul depinde de cum vor decurge problemele din instanță, căci situația dintre ea și afaceristul cu care a fost căsătorită este mai tensionată ca niciodată.

ADVERTISEMENT