Life

Claudia Pătrășcanu petrece Paștele fără copii. Micuții vor fi cu Gabi Bădălău: „Vor pleca într-o vacanță”

Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că anul acesta va sărbători Paștele de una singură. Nicolas și Gabriel vor pleca într-o vacanță cu tatăl lor, Gabi Bădălău.
07.04.2022 | 11:49
Claudia Patrascanu petrece Pastele fara copii Micutii vor fi cu Gabi Badalau Vor pleca intro vacanta
Claudia Pătrășcanu nu va fi cu copiii de Paște. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au trecut peste neînțelegerile dintre ei de dragul copiilor. Aceștia iau cele mai bune decizii pentru ca micuților să le fie bine și să nu simtă lipsa părinților. Anul acesta, cântăreața va petrece Paștele fără Gabriel și Nicolas pentru că băieții vor pleca într-o vacanță cu tatăl lor.

Claudia Pătrășcanu, Sărbători Pascale fără copii. Băieții vor fi la Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a depășit perioada grea prin care a trecut după despărțirea de Gabi Bădălău. Artista s-a axat pe carieră și, de asemenea, spune că a ajutat-o considerabil credința în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

Cântăreața și fostul soț au găsit o cale de comunicare de dragul copiilor. Când este posibil, petrec împreună evenimentele importante din familie, precum zilele de naștere ale micuților. Totuși, există și momente în care nu pot face acest lucru.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Claudia Pătrășcanu a dezvăluit că anul acesta va petrece Paștele fără Nicolas și Gabriel. Băieții vor pleca în vacanță cu tatăl lor.

ADVERTISEMENT

„Cu Gabi…vorbim, ținem legătura în ceea ce privește viața și creșterea copiilor noștri. Vor pleca într-o vacanță acum. Suntem pe liniște.

Copiii sunt cei mai importanți. Anul acesta băieții sunt la tatăl lor. Anul trecut au fost la mine”,  a spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu se refugiază în muncă: „Am un repertoriu de învățat”

Cu toate acestea, artista nu este deranjată. Susține ca va profită de liniște pentru a se relaxa, dar și pentru a învăța un nou repertoriu deoarece se apropie sezonul evenimentelor.

„Nici nu știu cum voi petrece, nu mi-am făcut planuri. Adevărul e că n-am mai plecat de câțiva ani. Dacă tot sunt cei mici plecați, am o grămadă de melodii, un repertoriu, de învățat”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cât despre posibilitatea de a petrece sărbătorile împreună cu tatăl copiilor săi în viitor, Claudia Pătrășcanu declară cu nu este exclusă. Cântăreața a dezvăluit că se întâlnesc adesea. Chiar în urmă cu două săptămâni Gabi Bădălău i-a vizitat pe ea și pe micuți, după ce Nicolas a fost internat în spital. 

„Nu pot să prevăd acest lucru. De ce nu? S-a mai întâmplat. Gabi vine pe aici, stă cu cei mici. Chiar acum două săptămâni, când l-am scos pe cel mic din spital, Gabi a venit, a stat toată ziua la noi”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT