Life

Claudia Pătrășcanu, reacție dură după ce a fost acuzată că nu a plătit nota la un restaurant. Ce i-ar fi făcut, de fapt, Gabi Bădălău: ”Chestiile astea nu-mi plac”

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce a fost acuzată că nu a plătit nota la un restaurant. Ce i-ar fi făcut fostul soț, Gabi Bădălău.
12.12.2023 | 23:38
Claudia Patrascanu reactie dura dupa ce a fost acuzata ca nu a platit nota la un restaurant Ce iar fi facut de fapt Gabi Badalau Chestiile astea numi plac
Claudia Pătrășcanu, acuzată că nu a plătit nota la un restaurant. Reacția vedetei. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Claudia Pătrășcanu a avut o reacție dură după ce a fost acuzată că nu a achitat nota la un restaurant. Artista a dezvăluit ce i-ar fi făcut fostul soț, Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu a reacționat după ce a fost acuzată că nu a plătit nota la un restaurant

Recent, Claudia Pătrășcanu a venit în București cu cei doi copii, alături de care a ieșit la restaurant. Vedeta a fost acuzată că nu ar fi achitat nota la localul respectiv.

ADVERTISEMENT

Artista spune că nu poate fi liniștită atunci când vine la București, deoarece Gabi Bădălău ar sta mereu după ea și după cei mici. Vedeta susține că nu poate merge nicăieri, că fostul soț este și el prezent.

“Îți spun eu cum s-a întâmplat. Gabi Bădălău l-a sunat pe Horațiu, cum face de fiecare dată și cum îi place. (…) Cum imediat cum eu am fost în București cu copiii, acum o săptămână și jumătate, cine ar fi ieșit să spună aberațiile astea. (…)

ADVERTISEMENT

Ideea e că am fost câteva zile în București, cu copiii, am petrecut acolo. (…) La un moment dat, bineînțeles el a ținut legătura cu copiii, că unde merg eu, vrea să apară și el. Eu nu pot să respir de omul ăsta”, a explicat cântăreața la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Ce ar fi făcut Gabi Bădălău, de fapt

Claudia Pătrășcanu a mai spus, de asemenea, că Gabi Bădălău le-ar fi spus copiilor la ce restaurant să meargă împreună cu mama lor. Omul de afaceri le-ar fi lăsat celor mici bani pentru a achita nota.

ADVERTISEMENT

Atunci când a vrut să plătească ceea ce au consumat la local, Claudia Pătrășcanu a fost informată, de unul dintre ospătari, că totul a fost rezolvat deja și că nu mai este nevoie să achite nota de plată.

După aceea, cântăreața s-a trezit cu acuzațiile potrivit cărora nu ar fi plătit nota de la restaurant. Vedeta susține că a fost pusă într-o lumină proastă de către fostul ei partener de viață, care ar fi lansat aceste acuzații.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi pasă de el, nu mă interesează. (…) Când vin în București este scai, nu pot să respir. Ca atare, am ajuns în București cu copiii și am vrut să merg să mănânc la un restaurant. (…)

I-a salutat pe copii, le-a lăsat copiilor niște bănuți, gen să plătească Gabriel nota și la un moment dat, la sfârșit, am cerut eu nota. (…) Scot cardul, zic să plătesc, domnul vine și zice ‘Stați liniștită, e totul rezolvat’, iar eu zic ‘Nu, nu se poate, insist’.

Eu am zis că e din partea casei. La care, să aud a doua seară că vine Gabi Bădălău să mă facă de râs că nu am plătit eu, să mă denigreze. Mie chestiile astea nu îmi plac”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT