Sport

Claudiu Keșeru și-a luat adio de la FCSB cu un mesaj emoționant: „Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu”

Claudiu Keșeru este noul fotbalist al celor de la UTA Arad, echipă cu care a semnat din postura de jucător liber de contract. Totuși, atacantul a vrut să își ia adio cum se cuvine de la FCSB și de la fanii ei.
15.06.2022 | 14:16
Claudiu Keseru sia luat adio de la FCSB cu un mesaj emotionant Aceste doua culori vor ramane mereu in sufletul meu
Claudiu Keșeru și-a luat la revedere de la FCSB cu un mesaj emoționant. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Keșeru va evolua pentru UTA Arad începând cu sezonul 2022-2023. Atacantul în vârstă de 35 de ani s-a despărțit de FCSB, club pentru care a jucat în ultima ediție de campionat. Internaționalul român a marcat cinci goluri în 18 meciuri de Liga 1, dar nu s-a ridicat la așteptările patronului Gigi Becali.

Claudiu Keșeru, ultimul mesaj pentru FCSB și pentru fanii ei: „Piele de găină”

În total, Claudiu Keșeru are 33 de goluri marcate și 12 pase decisive pentru vicecampioana României, la care a mai evoluat și perioada 2014-2015, când a contribuit la ultimele două titluri cucerite de roș-albaștri.

ADVERTISEMENT

„A venit momentul să-mi iau rămas-bun de la suflarea roș-albastră și vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor care au fost întotdeauna alături de mine.
Ceea ce simt când îmi aud numele strigat de o întreagă peluză, nu poate fi descris în cuvinte.

Este o senzație pe care o iubesc și pe care am trăit-o de fiecare dată cu piele de găină, sunt momente când te simți împlinit ca fotbalist și știi că faci ceea ce trebuie văzând reacțiile oamenilor din tribună.

ADVERTISEMENT

Vreau sa le mulțumesc tuturor jucătorilor, staff-ului tehnic, medical și tuturor angajaților clubului care m-au tratat cu respect în permanență.

Aceste două culori vor rămâne mereu în sufletul meu, dar acum pentru mine urmează o nouă etapă și nu-mi rămâne decât să le urez succes în continuare foștilor mei colegi și celor din cadrul clubului”, a scris Claudiu Keșeru, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Keșeru visează la echipa națională

Odată cu transferul la UTA Arad, Claudiu Keșeru visează să revină la echipa națională, pentru care a bifat 47 de selecții și a marcat 13 goluri. Atacantul a semnat cu gruparea de pe „Francisc von Neuman” un contract valabil pe două sezoane, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

„Trebuie să recunosc că da (n.r – să revină la echipa națională). E în mintea mea. Știam. Am lucrat cu Edi Iordănescu la FCSB. Am avut o colaborare foarte bună și da, îmi doresc să revin pe teren, să mă simt cât mai în largul meu.

ADVERTISEMENT

Probabil se va simți la început lipsa de meciuri din ultima perioadă. Oricât te-ai antrena, un antrenament nu compensează efortul fizic dintr-un meci și mai ales că sunt atent la parametri fizici, îi scoteam pe toți de la toate antrenamentele să văd unde sunt.

Da, echipa națională, clar. Oricât sunt în activitate, e o prioritate. Mai ales că am 47 de selecții. Sunt la trei selecții până la o bornă importantă”, a spus Keșeru al conferința de prezentare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT