Sport

Claudiu Niculescu și-a găsit echipă la 3 săptămâni după ce a fost demis de la Poli Iași. Cu ce formație a semnat

Claudiu Niculescu nu a stat decât trei săptămâni departe de fotbal, el semnând cu o echipă din Liga 2 Casa Pariurilor după despărțirea de Poli Iași.
07.11.2022 | 17:48
Claudiu Niculescu sia gasit echipa la 3 saptamani dupa ce a fost demis de la Poli Iasi Cu ce formatie a semnat
Claudiu Niculescu nu a stat decât trei săptămâni departe de fotbal, el semnând cu o echipă din Liga 2 Casa Pariurilor după despărțirea de Poli Iași. Sursă foto: csc1599selimbar.ro
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că era pe loc de play-off cu formația din dealul Copoului, fostul atacant și-a reziliat înțelegerea după eşecul cu Ripensia, scor 1-3, din etapa a 9-a.

CSC Șelimbăr, noua echipă a lui Claudiu Niculescu

Acum, la doar trei săptămâni după acea plecare neașteptată, Claudiu Niculescu și-a găsit o nouă echipă în Casa Pariurilor Liga 2. Este vorba de CSC Șelimbăr, aflată pe locul 12, după disputarea a 13 etape.

ADVERTISEMENT

”CSC 1599 Șelimbăr are începând de astăzi un nou antrenor principal. În vârstă de 46 de ani, Claudiu Niculescu va conduce antrenamentele ‘alb-roșilor’ din Șelimbăr și va avea primul duel oficial sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, cu CSM Slatina.

De astăzi începem un nou capitol pentru clubul nostru alături de Claudiu Niculescu, cu care am semnat un contract valabil până la finalul sezonului actual.

ADVERTISEMENT

Este un parteneriat în urma căruia dorim să intrăm în normalitate și să devenim o echipă puternică de care să fim mândri”, a declarat directorul general Cornel Stănilă, pe site-ul oficial al clubului.

Șelimbăr e la 4 puncte de play-off

Claudiu Niculescu, în vârstă de 46 de ani, și-a început cariera de antrenor la Universitatea Cluj și a continuat apoi la FC Bihor, CSM Reșița, CSM Râmnicu Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, Dinamo București, Al Tai (Emiratele Arabe Unite), Concordia Chiajna și Poli Iași.

ADVERTISEMENT

În cariera de jucător, Niculescu a strâns 461 de partide şi 215 goluri, a evoluat pentru echipe precum Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Genoa, Duisburg, Omonia Nicosia, fostul atacant având şi 8 selecţii la echipa naţională a României.

După disputarea a 13 etape din Liga 2 Casa Pariurilor, CSC Șelimbăr se află pe locul 12, cu 17 puncte, la 9 puncte de liderul CSA Steaua, dar la doar 4 puncte de Gloria Buzău, ocupanta locului 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

ADVERTISEMENT

Claudiu Niculescu va debuta la noua sa formație într-un meci pe teren propriu cu CSM Slatina. Întâlnirea din runda a 14-a, care va avea loc la Râmnicu Vâlcea, este programată sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 11:00.

ADVERTISEMENT
Tags: