Life

Cleopatra Stratan, dezvăluiri de senzație. De când visează la un bărbat ca Edward Sanda

25.11.2020 | 18:59
Cleopatra Stratan dezvaluiri de senzatie De cand viseaza la un barbat ca Edward Sanda
Cleopatra Stratan, dezvăluiri de senzație. De când visează la un bărbat ca Edward Sanda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a oferit detalii surprinzătoare pe rețelele de socializare despre relația ei cu Edward Sanda, mărturisind de când visează la un bărbat ca iubitul ei și ce părere are despre cererea în căsătorie la 18 ani.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Edward Sanda și-a surprins fanii după ce, la începutul lunii octombrie, a cerut-o de soție pe fiica lui Pavel Stratan chiar de majoratul ei.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan, în vârstă de 18 ani, și Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, formează un cuplu de peste nouă luni și se iubesc foarte mult, motiv pentru care așteaptă cu nerăbdare să devină soț și soție.

Cleopatra Stratan, mărturisiri de excepție despre relația cu Edward Sanda

Prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina ei de Instagram, Cleopatra Stratan a vorbit cu sinceritate despre relația ei cu Edward Sanda și despre planurile ei de viitor.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Pavel Stratan s-a arătat dintotdeauna încântată să vorbească despre iubitul ei și a declarat chiar că a visat dintotdeauna la un bărbat ca Edward Sanda.

,,De când visezi la un bărbat ca Edi?”, a fost curiozitatea unui fan.

,,Practic, dintotdeauna. Doar că universul mi-a dat timp să îl cunosc.”, a fost răspunsul solistei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, frumoasa șatenă a declarat că este sigură pe sentimentele iubitului ei, mărturisind că simte că Edward Sanda o iubește cu adevărat. În plus, cântăreața a vorbit și despre ce părere are despre cererea în căsătorie la 18 ani.

,,Mi se pare minunat și știți de ce? Pentru că asta vine din suflet și nu ține de vârstă.”, a spus tânăra.

ADVERTISEMENT

Fanii au mai fost curioși de ce Cleopatra și Edward locuiesc separat în prezent, deși sunt logodiți, dar fiica lui Pavel Stratan i-a lămurit pe internauți.

,,Pentru că deocamdată locuiesc la Chișinău, fiind elevă la liceu. După ce dau examenele, ne vom muta împreună la București, dar când vine aici la Chișinău, stăm amândoi.”, a adăugat Cleopatra Stratan.

ADVERTISEMENT