Life

Cleopatra Stratan se vrea mireasă la 17 ani! Mărturia făcută pe Instagram pe care Pavel Stratan n-ar trebui să o vadă

14.07.2020 | 14:25
Cleopatra Stratan se vrea mireasa la 17 ani Marturia facuta pe Instagram pe care Pavel Stratan nar trebui sa o vada
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan are o relație de câteva luni cu Edward Sanda, de care este îndrăgostită până peste cap și căruia îi face declarații de dragoste siropoase.

Artista era pe buzele tuturor cu melodia Ghiță, însă timpul a trecut iar fiica lui Pavel Stratan este o adevărată domnișoară.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a bifat și prima cucerire, pe Edward Sanda, alături de care se vede până la adânci bătrâneți.

Cleopatra Stratan, îndrăgostită lulea

Tânăra artistă este fără doar și poate la 17 ani una dintre cele mai celebre tinere cântărețe din Republica Moldova, dar și din România. Cleopatra Stratan nu mai este micuța care poza cuminte pe Instagram și s-a transformat într-o adevărată domnișoară care pozează provocator, ca un model profesionist.

ADVERTISEMENT

De altfel, de pe rețeaua de socializare nu lipsesc nici fotografiile cu iubitul ei, Edward Sanda, a cărui zi de naștere a fost recent, iar pentru asta, fiica lui Pavel Stratan a ținut să-i facă o urare mai specială.

„ Tu ești jumătatea sufletului meu și știu și simt că viața mea merită trăită alături de tine, cel puțin o veșnicie! Te iubesc enorm!❤️La mulți ani, TOT-ul meu!”, a scris Cleopatra pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

La rândul său, Edward Sanda i-a mulțumit cântăreței tot cu o declarație de dragoste, menționând că ea este cadoul său. Fanii au fost în extaz și le-au dat mii de like-uri, dar și comentarii pozitive.

View this post on Instagram

Tu ești cel mai frumos cadou! ❤️ @cleopatrastratan

A post shared by Edward Sanda (@edwardsandaofficial) on

Cuplul Edward Sanda și Cleopatra Stratan sunt în România cum au fost Justin Bieber și Selena Gomez în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Tânăra artistă a devenit cunoscută la 3 ani, după ce a lansat melodia ”Ghiță”, celebră în atât în România, cât și în Republica Moldova. Acum, ea cântă muzică dance și are sute de mii urmăritori atât pe rețelele de socializare, cât și pe Youtube, unde piesele ei sunt ascultate intens. Una dintre melodiile cu care a dat lovitura în ultimii ani este La ușa mea și Te las cu inima.