Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, discuție aprinsă la America Express: ”Te vaiți întruna, la orice”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dialog controversat în emisiunea America Express. Ce i-a reproșat cântăreața soțului său.
07.11.2023 | 08:15
Cleopatra Stratan si Edward Sanda discutie aprinsa la America Express Te vaiti intruna la orice
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dialog controversat în emisiunea America Express. Ce i-a reproșat cântăreața soțului său. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost recent protagoniștii unei discuții aprinse la America Express. Tânăra artistă susține că partenerul de viață se plânge întruna, la orice probă din competiția difuzată la Antena 1.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, dialog controversat în emisiunea America Express. Ce i-a reproșat cântăreața soțului său

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au avut parte de un dialog controversat în emisiunea America Express, moderată de Irina Fodor. Ce i-a reproșat cântăreața soțului său cu care a ajuns la altar în urmă cu mai bine de 2 ani.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a plecat încrezător pe Drumul Soarelui, doar că a ajuns să fie criticat dur de internauți. Unii spun că nu se comportă cum trebuie, în timp ce alții se miră de pofta uriașă de mâncare pe care și-o satisface în timpul curselor fără probleme.

Aceste lucruri au fost observate inclusiv de cântăreață, care nu a mai suportat și a dat cărțile pe față după ce vedeta a subliniat că nu mai are chef de nimic. Totul s-a petrecut în cadrul unei probe în care soarele era foarte puternic.

ADVERTISEMENT

„Sunt curioasă pe ce loc plecăm mâine. Cum să nu te intereseze, mai ales că ai imunitatea? Cum să nu te intereseze? Iar se văita, iar nu era nimic bine, iar avea o problemă.

Sunt punctul tău forte… văicăreala și foamea. Ți-e prea cald, ți-e totuna, ți-e prea frig, ți-e totuna, nu te interesează când plouă, nu te interesează când ți-e foame, nu te interesează, ți-e indiferent.

ADVERTISEMENT

Nu-ți place nimic. Te vaiți întruna, la orice. Nu ești obișnuit cu niște lucruri și ți-e greu să ieși din zona ta de confort”, a spus Cleopatra Stratan în competiția America Express, notează cancan.ro.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, incident pe Drumul Soarelui

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se numără printre cele 9 echipe care au plecat în America Express în speranța că vor pune mâna pe marele premiu de 30.000 de euro, doar că lucrurile nu sunt deloc așa cum s-au așteptat.

ADVERTISEMENT

Tinerii au avut parte de un mic incident pe Drumul Soarelui, în episodul în care s-au transformat în ghizi turistici. Cei doi au fost nevoiți să strângă un grup de 6 persoane, artistul precizând că nu-i place să strângă oameni și să se bage în seamă cu ei.

Și pentru că asta nu era de ajuns pentru echipa lor, cântărețul a mai avut parte de un moment neplăcut. Mai exact, a scăpat portavocea într-o băltoacă și aceasta s-a stricat. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au reușit în cele din urmă să ducă proba la final.

ADVERTISEMENT